Arkadaşlar laptop alcam kararsız kaldım lütfen yardımcı olun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

keci5454

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar laptop alcam kararsız kaldım lütfen yardımcı olun

----------Eklendi @ 17:35:45 ---------- Yazıldı @ 17:16:35 ----------

arkadaşlar cevap verin lütfen ya..

Ozan

Ozan

Admin
Bana göre her iki cihaz da aynı ayarda Samsung un rakamı daha uygun dolayısı ile tercih edilebilir, tek fark ekran kartı o da hemen hemen aynı ayarda kartlar diye biliyorum çok fazla farketmez, hdd lerin arasında da gb kapasitesi açısından hiçbir fark yok ve 500gb yeterli kısaca Samsung alınabilir. Bana göre daha da estetik ayrıca ..

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Samsungun daha kullanışlı ve uzun ömürlü olacağını düşünüyorum özellikler zaten yaklaışk aynı sabit disk alanı farklı önemli olarak bir de grafik kartı birisinin NViDiA birisininki Ati :)

keci5454

Üye
    Konu Sahibi
Samsung ta kasma olur mu acaba çizim yaparken Solid Word veya Oyun vb şeylerde.

futbol123

futbol123

Üye
Bana göre her iki cihaz da aynı ayarda Samsung un rakamı daha uygun dolayısı ile tercih edilebilir, tek fark ekran kartı o da hemen hemen aynı ayarda kartlar diye biliyorum çok fazla farketmez, hdd lerin arasında da gb kapasitesi açısından hiçbir fark yok ve 500gb yeterli kısaca Samsung alınabilir. Bana göre daha da estetik ayrıca ..
ozan abi arada baya fark var samsung un ekran kartı berbat 64bit.Acer ile kıyaslanamaz bile acerin 128bit
Samsung ta kasma olur mu acaba çizim yaparken Solid Word veya Oyun vb şeylerde.
olur tabi oyun oynuyamassın her iki makinedede fiyat aralığın nedir?

keci5454

Üye
    Konu Sahibi
samsungun fiyatı 1300 tl
acerin fiyatı 1500 tl berke abi

futbol123

futbol123

Üye
samsungun fiyatı 1300 tl
acerin fiyatı 1500 tl berke abi
berke abi demene gerek yok aynı yaştayız :D
bu laptoba bak kardeşim tam bir oyun makinesi diğer laptoplara verdiğin paraya değmez ekran kartları eski işlemcileride eski

keci5454

Üye
    Konu Sahibi
:oke: aynen ya bu da tam işimi görür aradm özellikler var .kasma olayı olmaz yani dime bunda Kardeş :)

keci5454

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş Sağolsn Allh razı olsun senden.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt