arkadaslar kızları morartmanın en güzel yolu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gölgekay

gölgekay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar kızları morartmanın en güzel yolu!!!
iki kisi yolda gidiyorsunuz diyelim, karsınızdan da iki veya üç tane kız geliyor, siz kızların duyabileceği sekilde yüksek bir sesle yanınızdaki arkadasınıza bak su ortadaki veya yandaki veya kırmızılı sarılı fermuarı açık olan tam senlik diyorsunuz yapacağınız sadece bu, gerisini zaten kızlar yapıyor(kızın ilk yaptığı hareket açık sandığı oysaki kapalı olan fermuarını kapamaya çalısmak oluyor):ehe:kop:denemesi bedava!!!
ÖNEMLİ NOT: GÖRDÜM Kİ YAZI YANLIS ANLASILDI BU YAZI SİTEDEKİ GİBİ DEĞERLİ VE KENDİNİ BİLEN İNSANLAR İÇİN DEĞİL DISARDA TANIDIĞIMIZ KENDİNİ BİLMEZ SIMARIK KIZLAR İÇİN YAZILMISTIR!!!

Yasminozz

Yasminozz

Üye
böyle saçma bi hareketle morartmanın alakası ne anlayamadım açıkcası... :ss :ss ayrıca yaşını da merak ettim bayaa...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Şimdi kız böyle bir harekette bulunan çocuğa saldıracağı ve tekme tokat döveceği için o arada kan basıncının yükselmesi dolayısıyla bir morarma yaşayacaktır...
:kop:

xkadir61

xkadir61

Üye
delete!

gölgekay

gölgekay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ben bunu size yapın demedim veya "yapmayan olursa" diye bi zorlamada yapmadım isteyen gıcık olduğu veya görüpte sinir olduğu havalı bi kıza yapmak isterse diye yazdım

ThE_kOnT

ThE_kOnT

Üye
Şimdi kız böyle bir harekette bulunan çocuğa saldıracağı ve tekme tokat döveceği için o arada kan basıncının yükselmesi dolayısıyla bir morarma yaşayacaktır...
:kop:

:kop::kop::kop::kop::kop: işte bunu doğru söyledin dostum kesin kan basıncının yükselmesi sonucu bir morarma olacaktır :kop::kop: şimdi bayılacam yaaa:kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:ehe

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Süper bir yöntemmiş gerçekten de ama bayanlara böyle şeyler söylemek hoş olmayabilir. Ayıp denen bir şey var :)

dinccine

Üye
gayet güzel bence

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
çok sık denediğim bi yol ama ben fermuarı açık olan kız güzelmiş diyorum we hepsi aynı anda fermuarlarına bakıo... :kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt