bak lumire kardeş ben son durumdayım her an açıklayabilirim . Tabi öncesi de farklı . Hem 1. Durumdayım hem 2.ifşa edemediğin olayları bilmeden sana nasıl yardımcı olacağız peki?
hiçmi tanıdığın kız arkadaşı yok konuşup ayarlasın
Bende senin gibi kızın birine utana,sıkıla mesaj gönderdim kızın bir gelip boynuma sarılmadığı kaldı.Yani ben bir adım geldim o katliam yaptıDiyeceğim o ki açıl ona herşeyi tüm çıplaklığı ile anlat yok çıplaklığı için henüz erken ilgini bilsin yeter
![]()
Yapabilsem ne şuan forever alone kalırdım, ne de bu kahrolası konu dışı bölümüne yazardım bunu. Konuyu anlamamışsınız...
Ama farklı olsun . ben de yazımAma farklı olsun .
Şöyle düşün bak: "yıllar geçmiş aradan baba olmuşsun ve bi kızın var"

kardeşim yaşın 15 git dersini felan çalış
bak 488 puan almışsın bu yıl da düşürme çalış gir liseye lisede bulursun kızliseye geçince unutçan zaten o kızı

ben de senin gibiydim. Ilkokul 4. Sınıftan beri bir kızı seviyordum. Ama açılamadım. Sonuç ne mi oldu. 7. Sınıf sbs'den 475 gibi bir puan alırken 8. Sınıfta 440 aldım. Şu an lise 3'teyim hala o kızı düşünüyorum. O kızı bana nasip etmesi için aklıma geldikçe Allah'a dua ediyorum.
ha pişman miyim açılamadığıma. Kesinlike hayır. Ama sen ne yap et açıl.![]()
ama sen de nerden baksan 7 yıldır seviyon be
7 yıl açılamamak çok kötü 
gardaşım aynı ben gibisin yemin ediyorum kızla hiç tanışmadım
Özgüvensizllkten merhaba demek bile dağı delmek kadar zor oluyor
----------Eklendi @ 21:51:56 ---------- Yazıldı @ 21:51:22 ----------
Çok zor konuşuyorum ifşa olmayacam şimdi ama.
sınıfını biliyorum tenefüste yan yana geliyoruz bazen bir merhaba bile diyemiyorum 
gardaşım aynı ben gibisin yemin ediyorum kızla hiç tanışmadımsınıfını biliyorum tenefüste yan yana geliyoruz bazen bir merhaba bile diyemiyorum
![]()
)
Haklısınama sen de nerden baksan 7 yıldır seviyon be
![]()
7 yıl açılamamak çok kötü
![]()

en güzel aşk zor olandır![]()

gardaşım aynı ben gibisin yemin ediyorum kızla hiç tanışmadımsınıfını biliyorum tenefüste yan yana geliyoruz bazen bir merhaba bile diyemiyorum
![]()
Uzun desene![]()