LimePie
Üye
-
Konu Sahibi
-
ama ben ona sevgilin varmı diye sorduğumda bana yok dediSirada başkaları var seni yedek olarak tutuyorum diyor açıkca olur da onlar giderse acik kapi birakiyim ki seninle zaman geciririm. Bir kizdan ret cevap alinca bu hayatinizin sonu degildir,butun hayatinizi da ona gore endekslememeniz lazim gercekten deger verme zamaniniz evlendiginiz an baslar önceleri sadece kabuk tutan yara olarak kalir
Başka adaylarda olabilir ona göre senden daha iyi yada başka birini seviyodur söyleyemiyordur.ama ben ona sevgilin varmı diye sorduğumda bana yok dedi
niye olmasında senle geziyor diye sevgilisi olmayacak mı veya belki sevdiği vardır onunda ama sen yine bi ağzını yoklayok şuan konuşuyoruz ya baya ilerlettim işi ben ona oraya gelince gezeriz takılırız dimi dedim oda olur dedi hatta sinemaya da gidermiyiz dedim onada olur dedi sizce bunları dedikten sonra başka sevdiği olabilirmi ?
katılıyorum seni sırada bekletıyor pek ustune gıtme olrsa olr olmassa başka dala konarsınSirada başkaları var seni yedek olarak tutuyorum diyor açıkca olur da onlar giderse acik kapi birakiyim ki seninle zaman geciririm. Bir kizdan ret cevap alinca bu hayatinizin sonu degildir,butun hayatinizi da ona gore endekslememeniz lazim gercekten deger verme zamaniniz evlendiginiz an baslar önceleri sadece kabuk tutan yara olarak kalir
Kardeşim anlıyorum seviyorsun çok zor bi durum ama bide iyi yönünden bak seninle dost arkadaş olarak kalıyor ya hiç kalmasaydı konuşmasaydı ? biz böyle yorum yapıyoruz sadece tahmin ediyoruz ama ne olacağı belli olmaz zamanla herşey değişir...aynen doğru söylüyorsunuz belkide dost olarak görüyordur beklentilerim boşa çıktı desenize
Zamanın da benim verdiğim teklife " Şu anda düşünmüyorum. Arkadaş kalalım" diye cevap gelmişti. iki hafta sonra kedisi teklifin hala geçerlimi diye sordu... şu an ise nişanlıyız... kısacası.. senin olayda umut var gibi... hayırılsı..Hmm yani bir umut varmı diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?