Arkadaşlar kararsızım HANGİSİ SAMSUNG PRO B7610 HTC PRO 2 NOKİA N97

Sponsorlu Bağlantılar

canpolat31

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kararsızım HANGİSİ SAMSUNG PRO B7610 HTC PRO 2 NOKİA N97
omnia pro

n97

htc touch pro 2

5MP KAMERA WİNDOWS MOBİLE 6.5 ÖN KAMERA VAR

3.5 MP KAMERA WİNDOWS MOBİLE 6.5 ÖN KAMERA YOK

5MP KAMERA SYMBİAN s60v5 9.4 ÖN KAMERA VAR BROWSER FLASH VİDEO DESTEĞİ YOK İNTERNETTEN VİDEO İZLENMEZ

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
N97 de flash video desteği var ve internetten video izlenir..kardeş symbian tabanlı hoşuna gidiyorsa N97 i tercih et..windows tabanlıyı seviyorum diyorsan samsung omnia yı tercih et bence..

kumuks

Üye
bence hiçbirini alma...nokianın n900 ünü bekle...onu al..

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Bencede bekle çok yeni telefonlar çıkıyor

canpolat31

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen açıp baktınmı telefona izledinmi ne yazıyor sayfasında TARAYICI FLASH DESTEĞİ DİYOR FLASH VİDEO DESTEĞİ YOK KARIŞTIRMA LİNK VERSENE OZAMAN? adam niye yalan söylesin samsung s8003 de izleniyor diyo sitesinde orda burda reklamında,ama ondada izlenmiyormuş işte.

bi kişi izledim oluyor demişmi okadar insan yalanmı söylüyor YAPMA ALLAH AŞKINA TAKILIP GİTME BİLMEDEN

programla youtube dan n73de izletiyo video ona bakarsan..... FACEBOOKTAN DAİLYMOTİONDAN İZLESENE DEN VİDEO AÇMADIKTAN SONRA NE YAPİM BEN ONU..............

MADEM VARSA NİYE BÖYLE DANDİK PROGRAMLARA GEREK DUYULSUN APTALMI BUKADAR MİLLET

vtap,skyfire,vs...

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...tten-video-izleme-youtube-dahil-2-248248.html

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
N73te evet Youtoubeden RealPlayer den izlenir ancak Diğer video sitelerinden izlenmiyor , N97 e gelince hiçbir fikrim yok

sezqin85

Üye
n97 ben . ben 4 qundur vido izlemeye çalışıyorum yuklemeye çalışmadıqım flash kalmadı yaa :@@

emineemrah

Üye
arkadaşlar ben n97 aldım 1500 tl ye tabiri caizse birbok değil itten pişmanım 100 liradan fazla etmez v20.0.019 versiyon yükledim telefon iyiden sapıttı kırmam yakın

baranas

Üye
samsung türkiyede satılıyomu satılıyosa nerede

silver021

silver021

Üye
N97 yi alıcak adamın aklında bi sorun olabilir.. birincisi ben o paraya mükemmel bi laptop alırım..

nokianın tuş takımları beş para etmez.. ben çok kullandım.. hepte pişman oldum (: tuşları elime yapıştı..

merihsasa

Üye
samsung i8910 HD'yi tercih et.Dünyanın ilk HD ve büyük ekranlı telefonu artık herşey HD'ye dönecek mükemmel bir cihaz yok yok üstelik samsung bu telefonda sorunları tamamamen ortadan kaldırmış.

siyeç27

Üye
agam akıllı adam n97 almaz sakın ha paranızı yakmak istemiyosanız almayın ben yeni çıktıgında aldım 1650 liraya verilirmi bu para derseniz ben teknoloji hastasıyım verrim ama n 97 ye bu parayı verdigime bin pişmanım 8 ay kullandım telefonun sonu evimin duvarı oldu ve bin parça adı nokya sadece adını satıyo adamlar bu kadar kalas bi telefon kullanmadım daha flaş falanda desteklemiyo hiç bir video izleyemiyon ayrıca donmadada üstüne yok.şimdi samsun alacam kafamdaki markada samsun s8500 wave fiyatı 850 civarı pek bilmiyom ama telefon bayileri çok övüyo

raprap95

Üye
bence ya samsung al yada htc htc nin windows mobile işletim sistemi güzel ama samsung çok kullanışlı oluyo nokia 5 para etmez

poliselim

Üye
Bende Samsung i8000 yani omnia2 tel var. Iphone yada diğerleri bunun yanında halt etmiş, video desteğimi, internetten indirdiğim tüm filmleri yüklüyorum ve dvx desteği olmasından dolayı donma dahi olmadan çok güzel seyrediyorum, GPS'in dahili olması navigasyon ihtiyacını karşılıyor, Windows tabanlı olması az çok bilgisayar bilgin varsa hiç sorun yaratmadığı gibi çok zevkli oluyor, servis desteği harika, sırf bu telefon için kurulmuş omniaturk isminde bir site var ne ararsan orada yardım ediliyor, ses mükemmel, dokunmatik harika, başka nesini sayayım, sırada telefon özelliklerini saymaya gerek görmüyorum, şiddetle bu telefonu tavsiye ederim, yorumcu olarak değil KULLANICI olarak tavsiye ediyorum.

tako997

Üye
kesinlikle htc yi tavsiye ederim. türkiyede yeni yeni bilinmeye başlayan bir marka olmasına rağmen gayet iyi bir marka

Üst Alt