arkadaşlar kararsız kaldım yardım ltfn

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kararsız kaldım yardım ltfn
benim bilgisayarda vista home premium war bazı oyunları açmıyo xp yüklemek istiyorum cd si var ama vistada olan programlar silinecek mi yani vindows media center norton internet security gibi recovery sistemi format atma diye bi takım dosyalar var xp kurarsam bunlar gidecekmi yardım edin tlfn kararsz kldm :bilmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim bilgisayarda vista home premium war bazı oyunları açmıyo xp yüklemek istiyorum cd si var ama vistada olan programlar silinecek mi yani vindows media center norton internet security gibi recovery sistemi format atma diye bi takım dosyalar var xp kurarsam bunlar gidecekmi yardım edin tlfn kararsz kldm :bilmm
evet o programlar gider..windows 7 kur...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Xp kur arkadaş boşver yeni sistemleri..

yamato

yamato

Üye
kardeş bu programlar vista kurulum cd de mi var yoksa sonradan kendin mi kurdun? Kurulum cd ile birlikte kuruldu ise hepsi silinicektir. Kendin sonradan kurduysan programlarını flash bellğe al xp kurduktan sonra tekrar kurarsın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş bu programlar vista kurulum cd de mi var yoksa sonradan kendin mi kurdun? Kurulum cd ile birlikte kuruldu ise hepsi silinicektir. Kendin sonradan kurduysan programlarını flash bellğe al xp kurduktan sonra tekrar kurarsın
vista dvd si olur onun içinde de olmaz ayrı dvd de verdilerse kurarasın yoksa kendin netten indirip kurarsın..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş pc de önceden yüklüydü hp bilgisayarımn markası mesela format cdsi olmasın format atabiliyosun önceden yüklüydü bunlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt