oqlahoma
Üye
arkadaşlar kafam karıştı bi bakarmısınız acil :d
Arkadaşlar,bende ideos x5 var.O cihazı hb den aldım.Telefonu 3 saat kullandım ideos yazısı hiç gitmedi bende kvk ya verdim.Anakart değişimi sölediler.Anakartı değiştirdiler ancak arayüzler değişik ve telefon açılınca ideos değil huawei yazıyor.Acaba HUAWEİ honorun ana kartınımı koydular cevabınız için şimdiden tşk.
yani o olayın anakartla hiçbir ilgisi yok...
yeni yazılım atmasalar nasıl değişsin arayüz hocam... anakart değiştikten sonra yazılım atmışlardır ayrıca %90 anakartınızıda değiştirmemişlerdir yazılımı direk yüklemişlerdir büyük ihtimalle çünkü dediğiniz sorunun anakartla hiçbir alakası yok tamamen yazılımsal... kvk her gördüğü x5 e anakart değiştirme diye yazıyor zaten... bilmiyorum servise göndermeden önce yardım başlığı açtınız mı ama açsaydınız ve ben görseydim bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatırdım telefonu tamamen kapatacaktınız içindeki sim kartı-hafıza kartını falan çıkaracaktınız sonra telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak açacaktınız çıkan ekrandanda datayı temizleyince düzelecekti... ( bendede aynısı olmuştu bu şekilde düzelttim)