arkadaşlar kafam karıştı bi bakarmısınız acil :d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kafam karıştı bi bakarmısınız acil :d
Arkadaşlar,bende ideos x5 var.O cihazı hb den aldım.Telefonu 3 saat kullandım ideos yazısı hiç gitmedi bende kvk ya verdim.Anakart değişimi sölediler.Anakartı değiştirdiler ancak arayüzler değişik ve telefon açılınca ideos değil huawei yazıyor.Acaba HUAWEİ honorun ana kartınımı koydular cevabınız için şimdiden tşk.

serif55

serif55

Üye
Cihazı Hb dan aldın yani internetten almışsın kardeşim keşke hiç servise göndermeseydin, internetten alışverişler için 7 günlük sorgusuz sualsiz değişim işlemi yapabiliodun + cihazın zaten sorunluymuş mecburi değişim yapmak zorundalar. Hb müşteri hizmetlerini arayıp konu ile ilgili görüşme yap eğer yanaşmazlarsa benim şu şu şu(tüketici haklarından bahsediyorum internetten araştırıp bilig sahibi olabilirsin) haklarım var ilgilenin yoksa yasal yollara başvurucam de mecburen yapmak zorundalar, umrım hayırlısı olur ;)

baranselona

baranselona

Üye
Arkadaşlar,bende ideos x5 var.O cihazı hb den aldım.Telefonu 3 saat kullandım ideos yazısı hiç gitmedi bende kvk ya verdim.Anakart değişimi sölediler.Anakartı değiştirdiler ancak arayüzler değişik ve telefon açılınca ideos değil huawei yazıyor.Acaba HUAWEİ honorun ana kartınımı koydular cevabınız için şimdiden tşk.

hayır telefonuna 2.3.5 yüklemiş olmalılar yani resmi gingerbread sürümü.. bu sürümle karşıya giden ses boğukluğu sorunu - bazı modemlere bağlanamama sorunu giderilmiş ayrıca dokunmatik aşırı derecede hassas olmuş ve video çekimlerinin kalitesi oldukça artmış durumda... arayüzde huawei nin arayüzüdür yani eski sürümdeki gibi androidi olduğu gibi koymak yerine kendi arayüzlerini koymuşlar... :) yani o olayın anakartla hiçbir ilgisi yok...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
tamam ama sürüm atmamışlar sadece anakart değişimi yaptılar yeni anakartlar böyle oluyor diye düşünüyorum

baranselona

baranselona

Üye
tamam ama sürüm atmamışlar sadece anakart değişimi yaptılar yeni anakartlar böyle oluyor diye düşünüyorum

:D yeni yazılım atmasalar nasıl değişsin arayüz hocam... anakart değiştikten sonra yazılım atmışlardır ayrıca %90 anakartınızıda değiştirmemişlerdir yazılımı direk yüklemişlerdir büyük ihtimalle çünkü dediğiniz sorunun anakartla hiçbir alakası yok tamamen yazılımsal... kvk her gördüğü x5 e anakart değiştirme diye yazıyor zaten... bilmiyorum servise göndermeden önce yardım başlığı açtınız mı ama açsaydınız ve ben görseydim bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatırdım telefonu tamamen kapatacaktınız içindeki sim kartı-hafıza kartını falan çıkaracaktınız sonra telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak açacaktınız çıkan ekrandanda datayı temizleyince düzelecekti... ( bendede aynısı olmuştu bu şekilde düzelttim)

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
:D yeni yazılım atmasalar nasıl değişsin arayüz hocam... anakart değiştikten sonra yazılım atmışlardır ayrıca %90 anakartınızıda değiştirmemişlerdir yazılımı direk yüklemişlerdir büyük ihtimalle çünkü dediğiniz sorunun anakartla hiçbir alakası yok tamamen yazılımsal... kvk her gördüğü x5 e anakart değiştirme diye yazıyor zaten... bilmiyorum servise göndermeden önce yardım başlığı açtınız mı ama açsaydınız ve ben görseydim bu sorunu nasıl çözeceğinizi anlatırdım telefonu tamamen kapatacaktınız içindeki sim kartı-hafıza kartını falan çıkaracaktınız sonra telefonu ses açma tuşuna basılı tutarak açacaktınız çıkan ekrandanda datayı temizleyince düzelecekti... ( bendede aynısı olmuştu bu şekilde düzelttim)
hocam abim bi sitede açmıştı yardım konusunu o uğraştı zaten bi adam başka yöntem ile demişti ama garanti dışı kalıyormu diye tereddüt ettik değişim için hb den kod göndermelerini bekledik gelmeyince kvk ya gönderdim zaten her ne yaptıysam telefon hiç tepki vermedi zaten anakart değişince imei de değişiyor imei değişti benimde telefonun ama durum karışık bide her telefonda ideos yazısı çıkar bunda huawei yazısı ve üstünde logosu var:D

baranselona

baranselona

Üye
hocam abim bi sitede açmıştı yardım konusunu o uğraştı zaten bi adam başka yöntem ile demişti ama garanti dışı kalıyormu diye tereddüt ettik değişim için hb den kod göndermelerini bekledik gelmeyince kvk ya gönderdim zaten her ne yaptıysam telefon hiç tepki vermedi zaten anakart değişince imei de değişiyor imei değişti benimde telefonun ama durum karışık bide her telefonda ideos yazısı çıkar bunda huawei yazısı ve üstünde logosu var:D

hocam şu an bendede öyle diyorum ne diyeyim daha yeni güncelleme yüklemişler işte...

oqlahoma

Üye
    Konu Sahibi
zaten telefon gelmeden 2 gün önce aradık kvk yı huawei çok ilgisiz hiç bizi takmıyor onlarla sözleşmeyi feshedebiliriz dediler 2 gün sonra mesaj geldi telefon oldu diye ama imeide değişti:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt