Arkadaşlar K750i de oyun hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cengizba

cengizba

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar K750i de oyun hakkında yardım
Arkadaşlar telefona bluetoth dan oyun atıyorum fakat telefon hafıza dolu bazı bilgileri silin uyarısı yapıyor.Arkasından da 18 mb boş alan var diyor.Oyunları hafıza kartına aktarayım dedim fakat birkaçtane oyun için işlem başarısız dedi.Taşımadığı oyunlarda herhangi bir problem yok çünki oynuyorum.Bu oyunları nasıl taşıyacağız bi bilgisi olan var mı?:vur

in_dream

in_dream

Üye
pc den atmayı denedinmi ?

west_advisory

west_advisory

Üye
Bence pc den direk hafıza kartına at.

nightdragon35

nightdragon35

Üye
telefonun orjinal oyunlarını taşıyamazsın hafıza kartına onlar tel hafızasında kalır.yapman gereken tel hafızasını boşaltabildigin kadar boşalt ondan sonra dene atmayı.usb ile atmayı denersen belki degişir.hiç olmadı fabrika ayarlarına döndür ozaman olur kanımca:)

kastoli

Üye
telenun ayarlarından fabrika ayarlarını tümünü sıfırlayap telefon kapanacak kendine format atacak herşey gidecek ama telim ram leri boşalcak böylece oyunları daha hızlı açar
oyunlarda işlem başarınısız dediğinde ise ayarları sıfırlap ozaman düzeliyo

sabot06

Üye
K770i Hangi Programı Destekliyor Bilen Vrmı

--------------- Ekleme ---------------

S40 Mı Yoksa S60 Hangisi Destekliyor

portreseto

Üye
kardeşim telefonun hafıza kartını ilk önce bilgisayara tak.sonra telefonun hafıza kartı ototmatik olarak gelicek yada gelmezse bilgisayarıma girip açabilirsin media files diyo oraya gir.DAHA SONRA OTHER YAZACAK
ORDA YENİ KLASÖR AÇ OYUNLAR DİYE OYUNLARIN SETUPUNU AT HAFIZA KARTINI TLEFONA TAK
VE DİĞERE GİR.
ORADAKİ KLASÖRE GİR OYUNU YÜKLESİN VE DERDİN KALMAZ UMARIM.

grenade

grenade

Üye
pc den direk hafızakartına atılmıyo kart okuyucu lazım

ismetoviç

Üye
arkadaşım işaretleyip atarsan hepsi tel hafızasına geir ve senn tel hafızan dolar tek tek yollamalısın ya da pc den at

Portagas

Portagas

Üye
fazla oyun yükledinmi bazılarını silmeni ister oynamadıklarını sil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt