roethlisberger
Üye
Arkadaşlar İşte SERTİFİKA İşleminin son noktası RESİMLİ ANLATIM.HERKES DALSIN ÇOOK BASİT
aRKADAŞLAR SİTEDEKİ DİĞER SERTİFİKALANDIRMA İŞLEMLERİNE KAÇ HAFTADIR BAKIYORUM DAHA HİÇ BİRŞEY ANLAMIŞ DEĞİLİM.Ve kafayı yiyodum bu yüzden.Oku oku oku kafam basmıyodu işte en sonunda bi sitede rast geldim çok süper ve bende burada maxicep ailesiyle paylaşmak istedim.Sanırım daha önce verilmedi Verildiyse kilitlenebilir.
Şimdi Gelelim Konumuza.Aşağıdaki yazdıklarımı resimdeki gibi uygularsanız bu sorunu halledersiniz.Eminim.Hdi Başlayalım Çoook Basit.
SECMAN
1)Secmanı telefonunuza yükleyin.
2)Daha sonra programa girin.
3)Seçeneklerden İnstal root certificatesi aktif edin.
4)resimdeki gibi "A root certificates file is already installed.TRY to edit?'' diye soracak.Edit deyin.
Şimdi telefondaki işlemler tamam.Şimdi gelelim linkteki ikinci pro olan ROOTSİNG'e.Burasıda çook basit rootsingi bilgisayardan açıyoruz aşşağıdaki resim gibi birşey açılıyo.
2)iki noktalı kutucuğa tıklayarak Signed yapacağımız (sertifikalandıracağımız) programı seçiyoruz
3)aşağıdaki resimdeki gibi yazı geldiğinde Tamam demeden signed yapılan programı kullanamazsınız.
4)Signed yaptığınız dosya o programın bulunduğu dosyanın içinde olacaktır.
Telefonunuz şimdi rootsing programı ile bilgisayarınızdaki sertifikalandırılmış dosyaları yükleyecektir.
AMA DİKKAT EDİN SİGNED YAPTIĞIMIZ PROYU TELEFONA YÜKLERKEN SECMAN PROGRAMI AÇIK OLMASI LAZIM.
HADİ KOLAY GELSİN.
Şimdi Gelelim Konumuza.Aşağıdaki yazdıklarımı resimdeki gibi uygularsanız bu sorunu halledersiniz.Eminim.Hdi Başlayalım Çoook Basit.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
SECMAN
1)Secmanı telefonunuza yükleyin.
2)Daha sonra programa girin.
3)Seçeneklerden İnstal root certificatesi aktif edin.
4)resimdeki gibi "A root certificates file is already installed.TRY to edit?'' diye soracak.Edit deyin.
Şimdi telefondaki işlemler tamam.Şimdi gelelim linkteki ikinci pro olan ROOTSİNG'e.Burasıda çook basit rootsingi bilgisayardan açıyoruz aşşağıdaki resim gibi birşey açılıyo.
2)iki noktalı kutucuğa tıklayarak Signed yapacağımız (sertifikalandıracağımız) programı seçiyoruz
3)aşağıdaki resimdeki gibi yazı geldiğinde Tamam demeden signed yapılan programı kullanamazsınız.
4)Signed yaptığınız dosya o programın bulunduğu dosyanın içinde olacaktır.
Telefonunuz şimdi rootsing programı ile bilgisayarınızdaki sertifikalandırılmış dosyaları yükleyecektir.
AMA DİKKAT EDİN SİGNED YAPTIĞIMIZ PROYU TELEFONA YÜKLERKEN SECMAN PROGRAMI AÇIK OLMASI LAZIM.

HADİ KOLAY GELSİN.