Hesap acmayi zaten cihaz kurulumu yaparken sana yaptirir apple. Muzik film vs atmayi da itunestan yada itoolstan atarsin. Kolay bisey yani sorun degil bunlar merak etme
Jailbreak saçmalığını sakın yapma o kadar para werip böyle bir Riske kendini Sokma. Applenin sana sunmuş oldugu şekilde kullan ben 4s kullanıyorum İphone gerçekten Telefondan öte her işini yapıyorsun.
Jailbreak saçmalığını sakın yapma o kadar para werip böyle bir Riske kendini Sokma. Applenin sana sunmuş oldugu şekilde kullan ben 4s kullanıyorum İphone gerçekten Telefondan öte her işini yapıyorsun.
Ne riski oluyomus jailbreak yapinca merak ettim dogrusu. Madem sacmalik neden binlerce ios kullanicisi jb yapiyor? Sacmalik oldugu icin degildir heralde?
Saçmalık değil fakat riskli...Jailbreak telefonu garanti dışı bırakır ve yasa dışı birşey...1500 tl lik telefon çöpe gidebilir...
Konu sahibi İphone kullanması en kolay sistemlerden birisi fakat pc zorunlu hesap açmak kolay ayrıca app stor dan uygulamadan geçilmiyor öcretli öcretsiz...
Garantili haline geri getirmek zor birsey degil![]()
Duruma göre değişir eğer yeniden yazılım atılmayacak şekilde arızalanırsa geri yükleyemezsin...Mesela tuşlardan biri veya usb bağlantısı arızalanırsa yeniden yazılım atamazsın....Riskli iş...

Jailbreaksiz iphone kötüdür, pistir, e'e dir. Jailbreakli iphone ozgurluktur, widgetdir, usb disk gibi kullanmaktir, temadir, WP7 dir, Sensedir, arayuzdur, sistem dosyalarina ulasmaktir, klavye degistirmektir, BLUETOOTHdur, uygulama simgelerini degistirmektir, telefonun heryerindeki yazilarla ugrasmaktir, cebinde kredi kartı olmadigi zaman bedava uygulama yuklemektir, convert etmeden video atmaktir, codec paketidir, sudur, yemektir, havadir, cicekdir, bocektir jailbreakli iphone![]()

arkadaslar jb yapmadan bilgisayardan telefona muzik oyun vs atabilirmiyiz onu soyleyin bana
İphone almada ne alıosan al bence