Arkadaşlar İnternetten video izleyemediğimizin, oyun oynayamadığımızın kanıtı budur!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar İnternetten video izleyemediğimizin, oyun oynayamadığımızın kanıtı budur!!!
Bakın ben C7min tarayıcısından oyun oynayamıyoruuum.

!!DENEYİN!!

:thumbup:!!!HODRİ MEYDAN fandroi ci ÖZGÜR İNSANLAR!!! :thumbup:

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

valent

valent

Üye
Bakın ben C7min tarayıcısından oyun oynayamıyoruuum.

:thumbup:!!!HODRİ MEYDAN fandroi ci ÖZGÜR İNSANLAR!!! :thumbup:
:alkis

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
gördüğünüz gibi 8. resimde linki var :D herkez denesin.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tamam da tartışma çıkaracak konuya gerek yok ki...

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
amacım bu zaten bunlar tartışma çıkarmadan ben çıkarayım ki kendi forumumuzda ezilmeyelim. Sen bıkmadın mı bunlardan kardeşim? Bu arada sizdede herhangi bi ezici resim varsa imageshack den upload edip buraya koyun çok iyi olacaktır. Sağolsun bu fancı arkadaşlar hala ellerini kollarını sallayarak geziyorlar buralarda.:off:

valent

valent

Üye
:off: hıııı :kop:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kardeşim artık birlik olmanın zamanı geldi.Gerektiğinde androidçilere karşı birlik olmalıyız yoksa burası Symbian^3 forumu değil anti Symbian^3 forumu olacak.Tamam burası özgür bir forum fakat başkasının haklarının başladığı yerde senin hakların biter.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Valla bu stick i andro it'e benzeterek koydum buraya :D

----------Eklendi @ 19:53:16 ---------- Yazıldı @ 19:51:46 ----------

Kardeşim artık birlik olmanın zamanı geldi.Gerektiğinde androidçilere karşı birlik olmalıyız yoksa burası Symbian^3 forumu değil anti Symbian^3 forumu olacak.Tamam burası özgür bir forum fakat başkasının haklarının başladığı yerde senin hakların biter.
Admin abilerimiz ilgileneceklerini söyleselerde ilgilenmediler. Babam başka bir forumda admin olduğu sıralarda herşeyi inceler gerekn cezayı verirdi ama bizim admin abilerimiz/amcalarımız bunu yapmaya üşeniyor gibi.

Lenneth

Üye

valent

valent

Üye
Valla bu stick i andro it'e benzeterek koydum buraya :D
Kim ne derse desin genede iyi düşünmüşsün ayrıca bu konudan tartışma çıkmaz çünkü bizim yani symbian 3 leyinde bir konu.Ne yani andro-it ciler gelipte bize burada cakamı satacaklar yok öyle bir dünya :nono:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Üşenmekten ziyade 1-2 kişi dışında çoğu yönetici androidçileri haklı buluyor.Çoğu tartışmada kışkırtmalarına rağmen onları haklı görüyor.İnsanında bir sınırı vardır dimi sen onu kışkırt kışkırt o sana bir kelime söyleyince adminlere şikayet et ceza aldırt.Bizim biraz daha sabırlı ve birlik halinde olmamız adminlerin ise biraz daha ilgili ve objektif olması gerekiyor bence.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
aaaa bak andro_it ci bi adam da oynamış :alkis hadi onları tebrik edelim. Anlamadın sen galiba uzun süredir bize siz izleyemiyorsunuz flaş desteği yok diyodunuz? siz tuş takımıyla oynanan bi oyunu e7 den yada n900 den başka bi tellede oynayın görek hadii

Lenneth

Üye

aaaa bak andro_it ci bi adam da oynamış :alkis hadi onları tebrik edelim. Anlamadın sen galiba uzun süredir bize siz izleyemiyorsunuz flaş desteği yok diyodunuz? siz tuş takımıyla oynanan bi oyunu e7 den yada n900 den başka bi tellede oynayın görek hadii

Gorende klavyeli Android yok sanacak :)

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
lenneth bakıyorumda konudan hiç eksilmedin hala :D noldu çamur attığın yerlere serdiğin şeyin seninle aynı şeyleri yapması zoruna mı gitti?

----------Eklendi @ 20:23:04 ---------- Yazıldı @ 20:22:03 ----------

Gorende klavyeli Android yok sanacak :)
evet gorende yok sanıcak puhahaha :aha::zuhaha:

dekor67

dekor67

Üye
ya arkadaşlar ben de c7 var ama kım ne derse desın symbian anna da cıkarsa belle d olsa yelle d olsa andiroid e yanaşamaz ya en bsıt ornegı arkadaş internet ten radyo dinlıyor bende bende bakıyorum kanıtmı bu sıteye bi symbianlı tel le gırın bide andıroidle ıste orda farkı anlarsınız ne yapalım aldık bıkere c7

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
vaaay canına internetten radyo dinleyememek çok kötü bir şeymiş aman allahım :ağlarım: arkadaşım sen ciddi misin tak kulaklığını radyonu dinle ya. Bide bilmiyosundur sen şimdi geçen yolda gidiyoduk babam annem hep klasik türkü felan açmış dinliyolar radyodan. Bende müziği radyo ile çal dedim :D sonuç kötü az kalsın babam beni gebertiyodu :D Buradan çıkan sonuç : Android sadece şişirmece ve flaş desteği olmasa bir hiç. Git lumia 900 çıkınca onu al flaşı da olacak. CES fuarının en iyi telefonu da o seçildi zaten nexusu felan ezdi attı.1.4 GHZ hatanı düzelt.

distakjo

distakjo

Üye
Kim ne derse desin genede iyi düşünmüşsün ayrıca bu konudan tartışma çıkmaz çünkü bizim yani symbian 3 leyinde bir konu.Ne yani andro-it ciler gelipte bize burada cakamı satacaklar yok öyle bir dünya :nono:

e ama yapıyorlar

benighted

benighted

Üye
internet radyo dinlemek kadar basit bisey yok ki programi var icinde milyon tane frekans var hem dil hem de dillere gore gruplandirmislar cok basit elinizdeki telefonlari kucumsemeyelim lutfen.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ya arkadaşlar ben de c7 var ama kım ne derse desın symbian anna da cıkarsa belle d olsa yelle d olsa andiroid e yanaşamaz ya en bsıt ornegı arkadaş internet ten radyo dinlıyor bende bende bakıyorum kanıtmı bu sıteye bi symbianlı tel le gırın bide andıroidle ıste orda farkı anlarsınız ne yapalım aldık bıkere c7

nokia storedan internet radio diye aratın ve indirin.yerli yabancı binlerce radyo cebine gelsin.çok muntazam bir uygulama.belle androidin yaptığının kralını yapar.flash desteği yok tamam ama ilerde html5'e geçiş arttıkça o sorun da ortadan kalkacak zaten:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt