Arkadaşlar İnternetten video izleyemediğimizin, oyun oynayamadığımızın kanıtı budur!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The CFW Maker

Üye
Benim telefonum symbian olabilir fakat bir dahaki telefon seçimim android olacak tartışmaya girmek istemiyorum. Fandroidci gibi gelip mesaj atmam :naughty:

• Beğen
Tepkiler: aleranol

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
nokia storedan internet radio diye aratın ve indirin.yerli yabancı binlerce radyo cebine gelsin.çok muntazam bir uygulama.belle androidin yaptığının kralını yapar.flash desteği yok tamam ama ilerde html5'e geçiş arttıkça o sorun da ortadan kalkacak zaten:)
sırf html 5 için lumia 900 geçebilirsin ben geçicem.Düşünsene telefon 50 mbps(saniyede 6.5 mb) hızla sadece kendi internetinden dolaşacak :D Hatta wifi 150 mbps(19-20mb saniye)yi destekliyorsa tam bir canavar. Ha tabi telin internet paketinin ve evin internetinin hızına göre max. değeri alır. Bu bile android e basar.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
pRime.

pRime.

Üye
ya arkadaşlar ben de c7 var ama kım ne derse desın symbian anna da cıkarsa belle d olsa yelle d olsa andiroid e yanaşamaz ya en bsıt ornegı arkadaş internet ten radyo dinlıyor bende bende bakıyorum kanıtmı bu sıteye bi symbianlı tel le gırın bide andıroidle ıste orda farkı anlarsınız ne yapalım aldık bıkere c7

Kendine niye işkence ediyosun ki siteden girmeye çalışarak? İnternet radyo uygulamaları var bu iş için.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim pc verilen linkteki radyotek sitesini açıyor ama radyoyu açmıyor :D androidli telefon alsam açar mı acaba :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt