ercumnt
Üye
-
Konu Sahibi
-
bence bu bi açık olmamalı olması gereken birşeydi tamam apple da para kazansın sattıklarıyla veri alısverisini kısıtlayarak ama nereye kadar yani ben kendi cektıgım resmide yollayamıcaksam burda sorun var demektir hiç değilse bu bi değişimin başlangıcı olsun apple a video kaydedici ses kaydedici navigasyon gibi özellikleri kendi bünyesinde cıkarmalılar başka uygulamalarla bunları gidermek kendi markasını zedelemekte...
çok çok yanlış politika izliyo apple dandik çin mallarında bile blutooth var yani kullanılabilyor ama 1500tlye telefon al bluetooth ile bişey yollayama ya MMS nedemeli çok komik ya ben zaten niçin i-phone aldıklarını anlamam kullanıcıların
mp3 desen şuanda tüm telefonlarda var ,dokumatik desen seçenek çok (nokia ,samsungda) ,kamera desen 8mp bile çıktı ve çogaldı artık N86 veya inov8 gibi hala niçin i-phone alırlar anlamam
ya gösteriş için "Bak bende i-phone var"" demek için yada zevk meselesi teknoloji benim için önemli deil diyolar.Başka seçenek yok
arkadaşım bu dediğinie sadece gülüyorum.sen bir al kullan bakalım o zaman nokia,samsung diyebilecek misin.MMS desen 3.0 da çıktı merak etme Bleutooth ta çıktı kamer desen senin 8 mp dediğin makineden daha kral çekiyor hem ben anlamıyorum fotografçı mıyım telefon kullanıcısı mı mms olmasada sorun değildi hayatım da hiç çekip birisine bir foto yollamadım.gerçek bir telefon kullanamak istiyorsan bir kez al eline iphone u kullan bakalım bir daha aynı yorumu yapacak mısın?
bence ıphone 3g alıp 3 gun kullan ondan sonra bu yorumlarını yap anıl_tr arkadsım ben sahsen nokiadan baska telefon kullanmam diyordum bir cok modelinide kullandım 9 aydır iphone kulllancısıyım yurt dısından getirttim buna inana ıphone gibi bir telefonu ne nokia nede bir baskası yapabilir nokia iphone gibi kaliteli bir makineyi belki 10 yıl sonra yapabilir veri tırnsferi olmamasının (mp3 resim video ) nedenide telif hakından dolayıdır mp3 aslında korsanlıktır bir anlamda bunun onune gecme amacıdır appel isi basından onlemini alma cabasında
Nokia da hisesenmi varhaha guzel arkadasim ben sana benim kullanidim hersey yasal dedimmi bende arastirdim neden iphonede veri tiransferi olmadigini edindigim bilgi bu telif haki ve yasadisi mp3 aktarim dediler sana tavsiyem
5800 samsungi900 iphone karsilastir yada kayslama yapanlari internette oku arastir ondan sonra konusalim
yok benim elimde iphone var kullanması garip geldiği için dolabımda duruyor.yani bir htc touch dioamond ile aynı deil yada n95 ilediğer arkadas iphone sahibi değil heralde açığı kınıyo
iphonu olupta dolabında saklayan tek sensındır heralde yada dolabın portatif tasınabılır heralde
hala araştır kullan diyosun ben sana kullandım inceledim diyorum yazdıklarımı okumuyosun galiba asıl sen incelemeleri oku bakalım özelilkler ortada daha fazla konuyu uzatmanın bir anlamı yok i-phonu sevebilrisn ama özellik konusunda kıyaslayamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?