Nokiafanboy
Üye
34 degil 38. kamerada iki secim var. 1. pureview. yani 41 mp foto cekip onu 8, 5 ve ya 2 mp yapiyor. fotolardaki piksellere de superpikseller deniyor.
bende öyle düşünüyorum41 megapixel kamerası varmış ve 34 megapixel çözünürlüğünde fotoğraf çekebiliyormuş
ama nokia 41 mp cekip sonra pikselleri sikistirarak 8 mp yaptigini soylemisti.
Hatan var. PureView 8 MP sensörlü kamerasıyla bir yazılım sayesinde bunu 41'e yükseltiyor. Yani telefonun orjinal MP'si 8
34 degil 38. kamerada iki secim var. 1. pureview. yani 41 mp foto cekip onu 8, 5 ve ya 2 mp yapiyor. fotolardaki piksellere de superpikseller deniyor.
2. resolution. yani 38 mp cozunurlukte resim cekiyor.
- - - Eklendi - - -
ama nokia 41 mp cekip sonra pikselleri sikistirarak 8 mp yaptigini soylemisti.
Fotografin cozunurlugu 5mp'ya denk geliyor. Nasil yani once 5 cekip sonra 41 yapip sonra tekrar 5 mi yapiyor?.
Hayır tam tersi
Fotografin cozunurlugu 5mp'ya denk geliyor. Nasil yani once 5 cekip sonra 41 yapip sonra tekrar 5 mi yapiyor?.
Aciklama yapmislardi. her 6 pikseli birlestirip 1 piksel yapiyor telefon. bu 1 piksele de cok mukemmel oldugu icin superpiksel deniyor.
Kamerada 41 MP'lik mercek mi var diyorsun yani?
Nokia telefonu ilk cikardigi gun oyle bir aciklama yapmisti. yalan soylemiyorsa oyle.
teşekkür ederim beğendiysen ne mutlu banaçok beğendim fotografları eline saglık hatta birini duvar kagıdı yapacagım
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu
sağolun beyler beni şımartıyorsunuzFotoğraflar gerçekten harika eline sağlık kardeşim kalitesiyle ve çekimiyle mükemmeliğe erişmiş
sağolun beyler beni şımartıyorsunuz
yaw bu da güzel ama 5800 ile çekilen diğer fotograflar daha net sankiLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun ayrı bir güzelliği ben bunları 5800 la çektim
Teşekkür Ederim 15097↲
- - - Eklendi - - -
Ve ayrıca hiçbir şekilde netlik kontrast parlaklık ile oynanmamıştır
- - - Eklendi - - -
Benim birkaç arkadaşta da 5800 var yan yana kamera açtık 3 kişi benim 5800 çok net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?