Arkadaşlar Hafıza Sorunu yaşıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Hafıza Sorunu yaşıyorum
Telefonum HTC HD2 Desire Romu Yüklü .

Yani Telefonum Android 2.2.1 Froyo

Uygulamaları hafıza kartıma yüklemek istiyorum direkt olarak telefona yükleniyor ve hafıza sorunu ortaya çıkıyor bu sorunu halledebilen varsa yardım :)

nexpow

nexpow

Üye
kardeşim root yapcaksın SuperOneClick ile başka yolu yok

• Beğen
Tepkiler: Necmati
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim root yapcaksın SuperOneClick ile başka yolu yok
kardeşim link falan verebilrimisn root nasıl yaparım duymuştum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum..
Kardeşim güzel uygulama ama ben şimdi yüksek boyutlu bir uygulama yüklemek istiyorum telefon kaldırmıyor o zaman ne yapcaz :)

xinsurer

xinsurer

Üye
o zaman root gerekir..

nexpow

nexpow

Üye

burda indir samsung kies ac yani bilgisayar telefonunu tanısın benim pc windows 7 telfonu usb ile taktımmı görmüyo kiesi calıştırırsam görüyo ancak nese superonecilick aç root bas o yapıyo

fakat root işlemi garanti dışı bırakıyomuş öyle söyleniyo fakat anlamsız telefon kırılırsa nasıl anlayacaklarki eger garanti sorunsa root yap uygulamaları taşı sonra programda unroot var yani root işlemini geri alma onu yaparsın

Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi

burda indir samsung kies ac yani bilgisayar telefonunu tanısın benim pc windows 7 telfonu usb ile taktımmı görmüyo kiesi calıştırırsam görüyo ancak nese superonecilick aç root bas o yapıyo

fakat root işlemi garanti dışı bırakıyomuş öyle söyleniyo fakat anlamsız telefon kırılırsa nasıl anlayacaklarki eger garanti sorunsa root yap uygulamaları taşı sonra programda unroot var yani root işlemini geri alma onu yaparsın
zaten telefonum şu an garanti dışı Android yaptığım için fabrika sürümü WP 6.5 dediklerini bir deniyecem kardeş dediğin olursa minnetarım sana :)

nexpow

nexpow

Üye
burdada anlatmış fakat ingilizce

nexpow

nexpow

Üye
ö.deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...