arkadaşlar güncellemede bi yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar güncellemede bi yardım...
polypad c5500 tabletim çöktü bende polynin sitesindeki android 4.0 güncellemesini indirdim herşeyi yaptım sitedeki:

Daha sonra turkeysowtware adlı dosyanın içinde livesuit.exe'yi çalıştırıyoruz. (livesuit.exe upgradetool klasorunun içindedir)
Lİvesuit.exe'yi çalıştırdığımızda sırası ile YES>FORMAT>NEXT>YES diyoruz en son pencerede yuklemek istediğimiz dosyanın yerini sorucaktır. Burda 97F2-D1-H1-H01-1747.rar dosyası içerisindeki 97F2-D1-H1-H01-1747.img dosyasını secip finish'e basıyoruz.
Sıra C5500 ümüzü bilgisayara usb kablosu ile bağlamaya geldi. Tabletinizin kapalı olduğundan emin olun daha sonra geri tusuna basarak tabletinizi usb kablosu ile bilgisayara bağlayın elinizi geri tusundan çekmeden 5 defa power tuşuna basın. Bu işlemlerden sonra bilgisayarınızda bir pencere açılacaktır açılan pencerede 'YES'(EVET) tuşuna basın. Tabletiniz otamatik olarak güncellenecektir.

ancak tabletin donanımını kuramadım ve geri tuşuna basıp power tuşuna 5 kez bastığımda pencere gelmedi bi yardım edin lütfen....

femtv

Üye
poly padin özellikleri ne?

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 22:15:06 ---------- Yazıldı @ 22:14:45 ----------

burdan bak yanlız yardım etcek yokmu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt