musty522
Üye
Arkadaşlar Galaxy Note 2 Alacağım Detaylı Bilgileriniz Lazım
Öncelikle s.a arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi galaxy note 2 alacağım fakat tam olarak karar veremedim büyüklüğü sorun değil s3 kullandım çok güzel telefon ama galaxy note 2 dahada güzel diyorlar oyun oynayan birisiyim internette çok gezinen birisiyim büyük ekran dediğim gibi sorun değil tek sorun galaxy note2nin s3 e göre görüntü kalitesi düşükmüş pentile ekran mı ne var anlamıyorum bunları birde ppi değer s
3 ün 306 note 2 nin 267 mi neymiş sizlerden ricam note 2 ve s3 kullanan karşılaştıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim arasındaki görüntü kalitesi farkı ciddi anlamda kötü mü yoksa hiç bir kötü yanı yok denilecek kadar azmı bunun net bir cevabını alabilirsem inşallah note 2 yi almayı düşünüyorum.Birde Note2 ile S3 kamerası arasında görüntü kalitesi farkı nedir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.
3 ün 306 note 2 nin 267 mi neymiş sizlerden ricam note 2 ve s3 kullanan karşılaştıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim arasındaki görüntü kalitesi farkı ciddi anlamda kötü mü yoksa hiç bir kötü yanı yok denilecek kadar azmı bunun net bir cevabını alabilirsem inşallah note 2 yi almayı düşünüyorum.Birde Note2 ile S3 kamerası arasında görüntü kalitesi farkı nedir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Ben her test ettiğimde internet performansında benim Note bariz şekilde hızlı açıyor sayfaları.İnternetteki bir çok incelemede bu yönde 
iyide o bir telefon değil taşınabilir bir konsol
çok küçükoyunu