Arkadaşlar Galaxy Note 2 Alacağım Detaylı Bilgileriniz Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Galaxy Note 2 Alacağım Detaylı Bilgileriniz Lazım
Öncelikle s.a arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi galaxy note 2 alacağım fakat tam olarak karar veremedim büyüklüğü sorun değil s3 kullandım çok güzel telefon ama galaxy note 2 dahada güzel diyorlar oyun oynayan birisiyim internette çok gezinen birisiyim büyük ekran dediğim gibi sorun değil tek sorun galaxy note2nin s3 e göre görüntü kalitesi düşükmüş pentile ekran mı ne var anlamıyorum bunları birde ppi değer s
3 ün 306 note 2 nin 267 mi neymiş sizlerden ricam note 2 ve s3 kullanan karşılaştıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim arasındaki görüntü kalitesi farkı ciddi anlamda kötü mü yoksa hiç bir kötü yanı yok denilecek kadar azmı bunun net bir cevabını alabilirsem inşallah note 2 yi almayı düşünüyorum.Birde Note2 ile S3 kamerası arasında görüntü kalitesi farkı nedir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
Öncelikle s.a arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi galaxy note 2 alacağım fakat tam olarak karar veremedim büyüklüğü sorun değil s3 kullandım çok güzel telefon ama galaxy note 2 dahada güzel diyorlar oyun oynayan birisiyim internette çok gezinen birisiyim büyük ekran dediğim gibi sorun değil tek sorun galaxy note2nin s3 e göre görüntü kalitesi düşükmüş pentile ekran mı ne var anlamıyorum bunları birde ppi değer s
3 ün 306 note 2 nin 267 mi neymiş sizlerden ricam note 2 ve s3 kullanan karşılaştıran arkadaşlar varsa bana yardımcı olurlarsa sevinirim arasındaki görüntü kalitesi farkı ciddi anlamda kötü mü yoksa hiç bir kötü yanı yok denilecek kadar azmı bunun net bir cevabını alabilirsem inşallah note 2 yi almayı düşünüyorum cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

çok fazla farketmiyor note 2 her türlü s3'ten üstün bir telefon ama çok fazla büyük tek elle kullanılamıyor tek sorunu bu 5.5 inç abartısız söylüyorum taksicilerin arabalarına taktıkları LCD ekranlar kadar var yani :ehe

s3'te de tek pixel'den çift pixel çıkartıyorlardı yani ppi değerini pek kafana takma düşük olsa bile gözün zaten bir süre sonra alışıyor :oke:

ama note 2 yerine iphone 5 alıyım mı desen hayır demem çünki ios androidden bence üstün ve apayrı bir sistem :evet:

15097

15097

Üye
note2'nin ekran büyük hatta kocaman oldugu icin ppi degeri düsebiliyor bu cok normal :evet:

avcitalip

avcitalip

Üye
note2'nin ekran büyük hatta kocaman oldugu icin ppi degeri düsebiliyor bu cok normal :evet:

e yani :ehe,normal note ile s2 arasında 1.6 GHZ'lik işlemci vardı fakat s2 daha hızlıydı çünki işlemci mimarisi daha küçüktü ve ekranıda daha küçüktü :evet:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Note 2 çok daha iyi bir telefon eğer ekran boyutu problem değilse.Ekran'ın ppi değerine ve çözünürlüğüne fazla takılma her iki telefonda gayet yeterliler :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

e yani :ehe,normal note ile s2 arasında 1.6 GHZ'lik işlemci vardı fakat s2 daha hızlıydı çünki işlemci mimarisi daha küçüktü ve ekranıda daha küçüktü :evet:

:hmmm Ben her test ettiğimde internet performansında benim Note bariz şekilde hızlı açıyor sayfaları.İnternetteki bir çok incelemede bu yönde :hmmm

15097

15097

Üye

Note 2 çok daha iyi bir telefon eğer ekran boyutu problem değilse.Ekran'ın ppi değerine ve çözünürlüğüne fazla takılma her iki telefonda gayet yeterliler :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

:hmmm Ben her test ettiğimde internet performansında benim Note bariz şekilde hızlı açıyor sayfaları.İnternetteki bir çok incelemede bu yönde :hmmm
:evet:

avcitalip

avcitalip

Üye

- - - Eklendi - - -

4.0.4 olduğundandır :evet: bu farkları oyunlarda anlıyorsun ama :oke:

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

4.0.4 olduğundandır :evet: bu farkları oyunlarda anlıyorsun ama :oke:

Bilmiyorum olabilir :hmmm Telefondan oyun oynamadığımdam problem olmuyor.En son 2 ay önce bir arkadaş Iphone'undan bir oyun çıkarıp gösterdi sende bundan var mı falan gibisinden bende direk PSV'i çıkardım cepten bir daha oyun, uygulamalarını göstermedi bana :D

avcitalip

avcitalip

Üye

Bilmiyorum olabilir :hmmm Telefondan oyun oynamadığımdam problem olmuyor.En son 2 ay önce bir arkadaş Iphone'undan bir oyun çıkarıp gösterdi sende bundan var mı falan gibisinden bende direk PSV'i çıkardım cepten bir daha oyun, uygulamalarını göstermedi bana :D

PSV derken ? Playstation Vita'mı demek istedin ? :) iyide o bir telefon değil taşınabilir bir konsol :) ayrıca dün keşfettim FPse diye bir emülatör var playstation oyunlarını açmaya yarıyor dehşet bişey :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

PSV derken ? Playstation Vita'mı demek istedin ? :) iyide o bir telefon değil taşınabilir bir konsol :) ayrıca dün keşfettim FPse diye bir emülatör var playstation oyunlarını açmaya yarıyor dehşet bişey :ehe

Evet Ps Vita.Oyun oyun konsolundan oynanır telefondan değil.Tamam telefondan oyna ama hava atma.Bundan bahsediyorum.O emulatör bendede var sadece crash ve tekken için kurdum telefona dualshock kol ile oynayınca tam mis oluyor.

aleranol

aleranol

Üye

Evet Ps Vita.Oyun oyun konsolundan oynanır telefondan değil.Tamam telefondan oyna ama hava atma.Bundan bahsediyorum.O emulatör bendede var sadece crash ve tekken için kurdum telefona dualshock kol ile oynayınca tam mis oluyor.

lütfen crash of titans oynuyorum deme :'( çok küçükoyunu :) starwarsları birdene onlar çokiyi :oke:

barış36197

barış36197

Üye
Arkadasim suanda note 2 kullaniyorum ve 3 ayda babamin s3 unu kullandim emin ol ekran cok daha iyi ayrica spen icin ozel bir ekran da oldugu icin biraz soft gozu yormayan ve kalite veriyo alisinca ozellik farkediyosun bunu kamera konusunda da iyilestirmeler var okadar cok parlak cekmiyo ama ayni gibiler s3 un ekrani bile kucuk geliyo ve bu yuzden kalitesi daha azmis gibi gelmeye basliyo oyun konusu dersen butun gun oyun oynuyoruz okulda ve bikere ekran uzerinde kontrol kolay Ve dusuk parlaklikta bile oyuna giriyosun bildigin parlakligi yapinca herkes bi of diyo zaten yani note 2 yi ben oneriyorum bazilaRinin dedigi gibi buyuk ekrani bir dezavantaj degil tam aksine cok buyuk bir avantaj note u note yapan seyi onu nerene koyuyosun ya diyenler cok oldu al koy cebine dedim hissetmiyorum lan dedi bana yani al gitsin :)

musty522

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim suanda note 2 kullaniyorum ve 3 ayda babamin s3 unu kullandim emin ol ekran cok daha iyi ayrica spen icin ozel bir ekran da oldugu icin biraz soft gozu yormayan ve kalite veriyo alisinca ozellik farkediyosun bunu kamera konusunda da iyilestirmeler var okadar cok parlak cekmiyo ama ayni gibiler s3 un ekrani bile kucuk geliyo ve bu yuzden kalitesi daha azmis gibi gelmeye basliyo oyun konusu dersen butun gun oyun oynuyoruz okulda ve bikere ekran uzerinde kontrol kolay Ve dusuk parlaklikta bile oyuna giriyosun bildigin parlakligi yapinca herkes bi of diyo zaten yani note 2 yi ben oneriyorum bazilaRinin dedigi gibi buyuk ekrani bir dezavantaj degil tam aksine cok buyuk bir avantaj note u note yapan seyi onu nerene koyuyosun ya diyenler cok oldu al koy cebine dedim hissetmiyorum lan dedi bana yani al gitsin :)
Allah razı olsun arkadaşım İnşallah alacağım note 2 çok sağolsın

Elektr0

Elektr0

Üye
ekran büyük olunca inc başına düşen ppi(pixel) sayısı düşer. bende LG Kp320 var ppi degeri 200 ekranı 2inc ama Samsung G gio dan yüksek ppi değerine sahip...

musty522

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş ekranı arkadaş kullanıyormuş pixel sayısı düşük evet ama kötü gözükmüyormuş alınca bakcaz artık iyi mi kötü mü diye almadan s3 le görüntü kalitesini bir karşılaştırırım son kez ama elinde sonunda note 2 alcaz gibi

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt