Arkadaşlar Formatta Sorun Lüften Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Formatta Sorun Lüften Yardım
arkadaşlar pcyi format atarken normalde kontrol yaptıktan sonra devam f8 sonra normalde hdd sürücüleri cıkması lazım D ve C ancak Yereldik c ve d görükmüyo format atarken lüften yardım edin.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Peki tam olarak ne çıkıyor ekranda ?...

ersoyy

Üye
sata hardisklerde via çhipsetli yongaya sahipse anakartın normal xp Cd'leri hddyi görmez ya disketle ilk önce sata driverini yükleyeceksn yada nette sata driveri içine entegreli bir xp cdsi bulacaksın kolay gelsn

izmirligenc

izmirligenc

Üye
sata entegreli bir cd den dene birde kurmaya calistigin sistem hangisi xp mi win 7 mi

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
C ve D görünmüyor derken bölünmemiş olarak mı görünmüyor ? Tek bölüm halinde mi görünüyor ? Tek bölüm halinde görünüyor ise HDD' yi bölümlere ayırarak kuruluma devam edebilirsiniz. Yok bölümlendiremiyorum diyorsanız ozaman ya internetten SATA Driver entegre edilmiş işletim sistemi indireceksiniz yada nLite programı ile elinizde mevcut olan işletim sistemine SATA Driverlarınızı entegre edeceksiniz...

gizemlirap

gizemlirap

Üye
    Konu Sahibi
ancak aynı cd den xp yüklerken o zaman böyle hata vermemişti arkadaşlar şimdide yerel dikslerim 2 tane ve onları görmüyo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt