Arkadaşlar Firmwareyi evdemi yüklesem yoksa servistemi yükletsem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sireego

sireego

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Firmwareyi evdemi yüklesem yoksa servistemi yükletsem
arkadaşlar samsung monte cep telefonum var ithalatçı firmalarının teknik servislerinde yeni yazılımları bulunuyormuş götürdüğünüzde ücretsiz yüklüyorlarmış bunu birçok kişi söylüyor doğrumudur bunu öğrenmek istiyorum ve götürdüğümde (kendi elimle teknik servise götürdüğümde) ne kadar zaman alır beni ordamı bekletirler yoksa telefonu bırakmamımı isterler bilgi almak istiyorum yada bunlar yalan mı evde kendim bulduğum firmware sürümlerinimi yüklesem diyorum fakat garantiyi kaldırıyormuş ve eğer yanlış yüklenirse telefonunuzdan dahi olabiliyormuşsunuz bi bilgi lütfen:bilmm:bilmm:bilmm:bilmm

sentetik

sentetik

Üye
Hocam merhaba,sitede firmware servise yükleten tek kişiyim sanırım :)) bursada yaşıyorum burdaki servisten telefonumu 1,5 gün sonra aldım.Yani benim için baya uzun süre.Verirken Kadın '' Bugun İçinde Bile Gelip Alabilirsiniz Demişti'' Ama 1,5 günde anca alabildim..

Yani Garanti bi şey istiyosan,Üşenme Serviste Yaptır.Bi Arkadaşımız Firmwareyi Yukledikten sonra PC İle baglantı yapamıyo Şuan. Karar Senin !

Ayrıca garanti dahilinde Ücretsiz Yani ;)

sireego

sireego

Üye
    Konu Sahibi
bilgilendirme için teşekkürler peki hangi ithalatçı firmada yaptır(bende bursada yaptırmayı düşünüyorum bu işi) ve firmwarede navigasyon ve task manager sorunu çözülmüşmü bunun hakkındada bilgi verirsen çok daha iyi olur

akdenizx

akdenizx

Üye
Bu konularda çok fazla bilginiz yoksa garanti kapsamında servise yaptırmanız daha iyi. Flash uygularken yapılacak hatalar bazen pahalıya mal olabılıyor.. :islik

sentetik

sentetik

Üye
bilgilendirme için teşekkürler peki hangi ithalatçı firmada yaptır(bende bursada yaptırmayı düşünüyorum bu işi) ve firmwarede navigasyon ve task manager sorunu çözülmüşmü bunun hakkındada bilgi verirsen çok daha iyi olur

Dostum Task manager yok,Navigasyon için orjinal 3.02 gelmiş bence çok iyi.Navigasyon için çözüm bulunmuş gibi ama ben yapamadım ugrasıyorum hala http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-de-gpsi-jet-gibi-hizlandirin-448845.html

Bursa'da bu işi garanti servisi yapıyo dostum.Fevzi çakmak caddesinde samsung iletişim merkezi var kocaman orda yaptırabilirsin.

Bence Firmware Güzel mi,hmm çok da hoşuma gitmedi ama göreceli.Q Klavyeyi hala kullanamıyorum ama zamanla olucak herhalde...

erti97

erti97

Üye
ben dün samsung bayisine gittim
orada benim telefon hakkında sorular sordum nerede fw yükletirim diye
satıcı : samsung servislerine faturanız ile gidip telefonunuzu bırakırsanız 1 gün içinde ücretsiz güncelleme yaparlar dedi
tahminime göre task manager ile QWERTY klavye geldi :hmmm

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya evde yüklemeyi tavsiye etmem ben yaptım tel çöktü Berkay sağolsun düzeltti.Ama ben monte fw si atmışım bide ona daha bilmiyodum böyle işleri:D

jett1995

Üye
ya evde yüklemeyi tavsiye etmem ben yaptım tel çöktü Berkay sağolsun düzeltti.Ama ben monte fw si atmışım bide ona daha bilmiyodum böyle işleri:D

Kardeş bende bu gün ldım daha hiç kullanmadan çöktü açılmıyor :( ne yapmam lazım garantisi yok ürünün benim düzeltme şansım yoksa tahminen kaça mal olur __??:aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt