Konu Hortlatılmıştır.. :ehe:
DeLmIrA Üye Konu Sahibi cepix' Alıntı: Konu Hortlatılmıştır.. : Genişletmek için tıkla ... ii ettin kardeşim bole bi mevzu tarihin tozlu sayfalarına karısmamali :hayir: her daim fikisss kalmali :
cepix' Alıntı: Konu Hortlatılmıştır.. : Genişletmek için tıkla ... ii ettin kardeşim bole bi mevzu tarihin tozlu sayfalarına karısmamali :hayir: her daim fikisss kalmali :
FanaTürk Üye ozhan35' Alıntı: fikisss nedir. Acaba bilmeyenleri aydınlatabilirmisiniz.. Genişletmek için tıkla ... Fikis, İngilizce'de "cool", Türkçe'de ise "kul" anlamına geliyor. : Yok böyle bir kelime; var da yeni bir dil...
ozhan35' Alıntı: fikisss nedir. Acaba bilmeyenleri aydınlatabilirmisiniz.. Genişletmek için tıkla ... Fikis, İngilizce'de "cool", Türkçe'de ise "kul" anlamına geliyor. : Yok böyle bir kelime; var da yeni bir dil...
Treable Üye bu ne ya. eskiden insanlar bir soru sordu mu çok net cevap verilirdi. şimdi ise takan yok ya. kardeşim şu *****s de ne ? tşkler.
bu ne ya. eskiden insanlar bir soru sordu mu çok net cevap verilirdi. şimdi ise takan yok ya. kardeşim şu *****s de ne ? tşkler.
FanaTürk Üye Gokhan43' Alıntı: Şuan sansürlü mü ? Genişletmek için tıkla ... Aaa! Yine serbest bırakılmış... :yardim: Yönetim istifa! Yönetim istifa! : Neydi o eski TRT dönemleri?! İyiliğimiz için sansür üstüne sansür... :
Gokhan43' Alıntı: Şuan sansürlü mü ? Genişletmek için tıkla ... Aaa! Yine serbest bırakılmış... :yardim: Yönetim istifa! Yönetim istifa! : Neydi o eski TRT dönemleri?! İyiliğimiz için sansür üstüne sansür... :