Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var...
wildfire s telefonum var. 3 aylık daha. nokia e72 ye takas edeyim mi siz ce ? üzerine de 100 lira verecek. e72 nin de bluthooth kulaklıktan tutun bir sürü hediyesi var. sizce kabul edeyim mi ?bu işlerden iyi anlayanlara sormadan karar vermek istemedim

MrExpert

MrExpert

Üye
Edilebilir :hmmm

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
edilebilir derken sanki düşüncelisiniz ? :s

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
aynen işte bende zor karar veriyorum. :s kafa tamamen karışık. biri çıkıp e 72 nin artılarını ve eksilerini söylese kararıma yardımcı olacak ama...

x-scarface

x-scarface

Üye
e72'nin elindeki telefona göre bi artısı yok ki söyleyelim.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
elimde ki telefona değil. e 72 kendi çapında nasıl bir telefon ? kullanışlı mı değil mi, zayıf noktaları var mı , şarj süresi nasıl gibi... eğer e 72 i yi kullanan varsa bu sorularda bana yardımcı olabilir.. :)

MrExpert

MrExpert

Üye
elimde ki telefona değil. e 72 kendi çapında nasıl bir telefon ? kullanışlı mı değil mi, zayıf noktaları var mı , şarj süresi nasıl gibi... eğer e 72 i yi kullanan varsa bu sorularda bana yardımcı olabilir.. :)

E72 özetlemek gerekirse 1hafta kadar kullandım ve şukadarını söyleyeyim şarj konusunda yüz üstü bırakmaz 5-6 saat aktif çok rahat kullanırsın sağlam bir yapısı var kamerada fena değil ama oyun uygulama çok az :hmmm ama mesaj ve sosyal ağlarda ve youtube vb. Siteler içinde çok rahat kullanıla bilir. Kendi Segmentinde fena sayılmaz....

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi

E72 özetlemek gerekirse 1hafta kadar kullandım ve şukadarını söyleyeyim şarj konusunda yüz üstü bırakmaz 5-6 saat aktif çok rahat kullanırsın sağlam bir yapısı var kamerada fena değil ama oyun uygulama çok az :hmmm ama mesaj ve sosyal ağlarda ve youtube vb. Siteler içinde çok rahat kullanıla bilir. Kendi Segmentinde fena sayılmaz....

Fikirlerin den dolayı teşekkür ederim..:) bana en fazla mesaj ve şarj dayanıklıi lazım. Uygulama da yüklerim. Oyun la aram iyi değil zaten.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence şu anki telefonun gayet iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye
E72 de sıkıntıdan patlarsın

FordFocus RS

FordFocus RS

Üye
bence elindeki telefonun en büyük artısı android olması.kısacası elindeki cihaz güzel takasa gerek yok

avcitalip

avcitalip

Üye
saçmalama,sakın takas etme pişman olursun :oke:

restmod

restmod

Üye
Gereksiz bi takas gibi :hmmm

qaliq

Üye
salaklık yapma derım ;)

blacktalon

blacktalon

Üye
Wild s android ama onu.kullanamadiktan sonra e72 daha seri ve kullanisli kalir yaninda eger ticari olarak karli ise tks et yani wild s 2. El kaca gider

Norm_Gkhan

Norm_Gkhan

Üye
Bence takas etme şahsen şöyle düşün " Eger bi takasta üstüne alıyosan bilki eline alacagın yeni cihaz elinde olan cihazdan daha iyi değildir. " umarım anlatabilmişimdir.

aleranol

aleranol

Üye
Elindeki yeterli. Bt kulaklık çok önemli değil zaten. Bence vazgeç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt