arkadaslar fakir bir aileye yardım topluyoruz esya para

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rambo981

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar fakir bir aileye yardım topluyoruz esya para
arkadaslar bana bi telefon hediye edin hic telefonum olmadı 24 yasındayım sosyal yardımla geciniyoz

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Böyle Mesajla ilk kez Karşılaştım Hayatımda.
Fakirseniz işsiz misiniz.
Mahalle Muhtarından iş için Yardım istersiniz-işbul veya Bulunduğunuz belediyeye başvurur from doldurursunuz
Olmadı Gider telefoncunun yanına ben bu işe ihtiyacım var.Temizlik yaparım Çay yaparım dersiniz.
Size hatalık 100-150TL ucrete işe alabilir.Yani paradan çok işe ihtiyacım var derseniz belki sigortasız olur ama işiniz olur.Telefona sahip olursunuz.50 TL 6630 Telefon Ben dahil pek çok kullanıcının Uğuru Sağlam Telefondur.

Bende bile dağılmadı hor kullanırım.Her 3 ayda bir telefon Takaslar kar zarar değiştiririm.
Allah bu Alışkanlığı Keşke bana Vermeseydi

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
:hmmm

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
nasıl bir telefon istiyorsun:ehe

rambo981

Üye
    Konu Sahibi
kardes ler kullanmadıgınız telefon varsa bana gonderin hic telefonum yok sosyal yardımla geciniyoz

zibidi39

zibidi39

Üye
kanka ınternete nasıl gırıon yhu o zaman? hayır benım durumum daha kotu sosyal yardım bıle almıos ona vermeyın telefonu bana verın :D

rambo981

Üye
    Konu Sahibi
Utku™;3124636' Alıntı:
ciddi misin sen

--------------- Ekleme ---------------

http://www.maxicep.com/diger-ilanlar/satilik-ps2-oyun-konsolu-407835.html yalan ya bakın şu yazdığına
kardes ozaman bende para vardı
biz koyde kalıyoruz koydeki adamların fasulyesini makineye attım gunluk 50 lira veriyorlardı ozaman vardı onun icin yazdım ben sizden sadece kullanmadıgınız ikinci veye 3 uncu telefonunuzu bana verirmisiniz diye yazdım hic maddi durumum yok

kanka ınternete nasıl gırıon yhu o zaman? hayır benım durumum daha kotu sosyal yardım bıle almıos ona vermeyın telefonu bana verın :D
kardes bizim koyde bi bilgisayarı olan bi amca var saolsun bana baktırıyor

Utku

Utku

Üye
telefona 6630 yazmışsın ne iş?

Trackmania

Trackmania

Üye
Arkadaşım bu kadar da yüzsüzlük olurmuki fakirsinde senın bu yaptıgın yüzsüzlüğü kim yapıyorki ilk defa ben böle birşey le karşılarştım neler görecekz kim bilir...

Utku

Utku

Üye
Arkadaşım bu kadar da yüzsüzlük olurmuki fakirsinde senın bu yaptıgın yüzsüzlüğü kim yapıyorki ilk defa ben böle birşey le karşılarştım neler görecekz kim bilir...
yani oda var ayrıca hediye etmek istesek bile nasıl ulaşacak hadi gitti diyelim hat nasıl alacak hadi onuda aldı tl nasıl yükleyecek??????:aha:

rambo981

Üye
    Konu Sahibi
kardes ben yussuzluk yapmıyom sadece kullanmadıgınız telefonunuzu bana verirmsiniz diyom kardes o 6630 yazdım rastgele bos olmuyor

kardes bu devirde kargo var veriyon adresini kapına getiriyor eger vereceksen telefon bana mesaj atıyımmı sana

killerkadir67

killerkadir67

Üye
23-24 yaşında adamsın hiçmi çalışmadın hiçmi para kazanmadın bukadar kişi önünde milletten yardım istiyorsun bu adamlık deyil herkez ister yardım etmeyi herkez ister yardımcı olmayı ama 24 yaşında adamsın yazık günah bilader ..... sana allah yardım etsin

Utku

Utku

Üye
hangi şehirdesin peki rambo :D şehire gidip asgeri ücretle birsürü iş bulabilirsin.Değil mi?

bunuda yapamazsan bilgisayara baktıran amcaya söyle 25-30 liraya sana bir telefon alır.tanımadığın insanlardan yardım isteyeceğine git tanıdığın insanlardan yardım iste .....!!!!! (daha ne diyebilirim ki)

rambo981

Üye
    Konu Sahibi
silin kardesler konuyu kullanmadıgınız telefon varsa bana verin dedik fakiriz diye agzına geleni yazmıssınız fakirlik sucmu ozaman gidin her fakire yemek giysi alana bunları diyin bu insanlık degil calısmak isterim ama ev yok sehirde bekardes sehire gidecek para bile yok cebimde fakirler anlar bunu sehire gittim diyelim ev yok ev tutacak parada yok cebimde neyapayım yaz gelince milletin tarlasında calısırım yagmurlama borusu degiştirim 10 15 lira veriler gunluk ben bunu kendim almıyorum eve odun komur yiyecek alıyorum gerisi onemsiz ben ac kaldım arkadaslar askere gittim
tahlil ettiler makineye bagladılar hastaydım cunku allah razı olsun devletten beni tedavi ettirdi 1 ay askeri hastanede kaldım ben boluge dondum orda hastanede gorevli var dosyaya bişeyeler yazıyordu o gidince baktım dosyaya hakkımda 100 78 ac yazıyor ayrıca ben 2 kattan intihar etmişim haberim yok 14 gun komada kalmısım neyapıyım kardes hic duymuyormusunuz intihar haberlerini sonra ben arastırma hastanesinde 1 ay kaldım ordan kıslaya dondun hava degişimi aldım hastaneden koye dondun o halimde yemin ediyorum 1 kişinin fasulyesini yuruyen makineye attım 2 gun 3 ay doldu askere geldim orda komutan dedi eve gidince neyatın oglum dedi bende milletin fasulyesini surdum dedim yemin ederim orda nekadar komutan varsa agladı bana hasır yiyici bu git calıs kazan diyebilirsiniz ama para yok sehire senede 2 sefer gitmişligim var yesil kartlıyım senede 1 cuval yiyecek yardımı geliyor yazın milletin tarlasında calısacam hayat bu işte bu yazdıklarım benimle eylenenlere gelsin daha fazlasını yazmıyacam

Trackmania

Trackmania

Üye
Arkadaşım sen sağdan soldan isdemiyeceksin isdesende bu açım param yok gibi sözler olur ha sen kalkıpta tleefon isdiyorsun bu kadarda olumuki bunlar kıyamet alametlerim ne ? :hmmm

eray yalın

Üye
be kardesim madem okadar kötü durumun telefonu ne yapacan ac kal telefonsuz yasa ama kimseye el acma :nono:

kadikoy

kadikoy

Üye
:off::off::off::off::off:

Ne0

Ne0

Üye
Telefonu napcaksın. Yiyecek ekmek bul yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt