Arkadaşlar ereyon güvenli midir?

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ereyon güvenli midir?
Beyler ereyon.com güvenli midir alışveriş yapsak?telefon almayı düşünüyorum da bir de hepsiburadada var.hangisi daha güvenlidir ve arkasında durur malının?

akondd

akondd

Üye
hepsiburada daha güvenilir dir.

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hepsiburada.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Ereyon da güvenli midir peki?tablet de almayı düşünüyorum da.

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Vallaha onlarca kez internette alışveriş yaptım, belki 100'ü görmüştür. Reklam yapmıyorum ama mormani.com'dan iyisini tanımıyorum. HepsiBurada'dan çok çektim ben, siz çekmeyin.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Mormani.com u hiç duymamıştım :) bi girip bakayım :)

KayraBey

KayraBey

Üye
hepsiburada beni hiç yarı yolda bırakmadı

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Görüşleriniz için teşekkür ederim.alternatif sitelerde aradığımı buldum :)

- - - Eklendi - - -

Gittigidiyorda da varmış aradığım telefon :)

greenmile

greenmile

Üye
ereyon güvenlidir çok defa kullanmışımdır kendisini.İçin rahat olsun.

gittigidiyor güvenlidir ancak ürün satışını kendisi değil satıcılar yaptığı için ereyon daha güvenlidir.

Astrosman

Astrosman

Üye
Beyler ereyon.com güvenli midir alışveriş yapsak?telefon almayı düşünüyorum da bir de hepsiburadada var.hangisi daha güvenlidir ve arkasında durur malının?

ereyon daha güvenli hüseyin :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim değerli görüşleriniz için :)

kmlli

Üye
Tamamdır arkadaşlar teşekkür ederim değerli görüşleriniz için :)

Arkadaşım ereyon denilen firmayı bende iyi tanıyan olamaz, defalarca alışveriş yaptım diğer arkadaşlar gibi iyidir sorun yaşamadım dedim ama sorundan kastınız nedir, eğer telefon veya hangi ürün olursa olsun aldıktan sonra değiştirmeyi düşünürsen değiştiremezsin, üründe soru çıkarsa yetkili servis harici yardım alamazsın, ben ereyonla mahkemelik oldum, kazandım da bilirkişi raporuyla ispatlanmış öyle üçkağıtları var ki, örneğin değişim için gönderilmiş ürün ellerine gelmeden ürüne çizik değiştiremeyiz diye mesaj attılar, kargo teslimi ise mesajdan üç saat sonra gerçekleşmiş. hakkımı bırakmadım ama çoğu insanımız ucuz diye bu firmaları tercih ediyor, ürünü bozulmayan ooo süper çok iyi diyor, ama bozulan ise nerden bulaştık diyor, sana tavsiyem internettende alacaksan şubesi olan kurumsal bir firmadan al bimeks,teknosa,electroworld,vatan gibi, netten de alsan aldığın ürün 1192 tl yi geçmesin hakkını tüketici hakem heyetine karara baülayabilirsin. iyi akşamlar

Legendary.

Legendary.

Üye
Hort :ehe

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
sakın kullanma bir kre bile kullansan bagımlılık yapar
bulundurulması satılmasının hapis cezası var

• Beğen
Tepkiler: Asteroid9
Takipçi Satın Al