arkadaşlar dün oviden gelen annayı yükledikten sonra oyunlarım kayboldu ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gozibo

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dün oviden gelen annayı yükledikten sonra oyunlarım kayboldu ...
başlıkta belirttiğim gibi oviden annayı ve üstüne gelen bütün güncellemeleri yükledim ve telimde yüklü olan fruit ninja . angy birds ve micro maze oyunlarını bulamıyorum onları geri getirme ımkanımız varmıdır. birde yeni güncellemeyle gelen communicator nedir çözemedim açıklarsanız çok sevinicem... şimdiden tşkrler iyi forumlar

aliens

aliens

Üye
Oyunları tekrar getirmeniz mümkün değil. Aynı sürücüye tekrar kurmanız işe yarayabilir. Ama en mantıklısı yedek alıp telefona hard reset atmak.

gozibo

Üye
    Konu Sahibi
Oyunları tekrar getirmeniz mümkün değil. Aynı sürücüye tekrar kurmanız işe yarayabilir. Ama en mantıklısı yedek alıp telefona hard reset atmak.

peki arkadasım telin içinde kalan dosyalarını nasıl kaldırmam gerekiyo...

aliens

aliens

Üye
peki arkadasım telin içinde kalan dosyalarını nasıl kaldırmam gerekiyo...

aslında en mantıklısı yeni yazılım atıldığında telefonu sıfırlamak; ovi suite ile yedeklerini alıp (rehber, mesaj), hafıza kartından da ihtiyacın olanları (resim, müzik vs) alıp hafıza kartını formatlaman en doğrusu..

Yedeklerini aldığından emin isen diğer bir sayfada nasıl yapıldığını anlattım

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-anna-pc-suit-sorunu-545673.html#post3863658

najanaja

najanaja

Üye
kardeşim oyunlar olmasa bile sonuçta sen telden kaldırmadın hiçbirini hepsini e ye kurduğuna göre hepsina datası hala mevcuttur sonuçta anna e yi etkilemiyor mesela teli ilk aldığım zamanlarda çökertmiştim gittim nokia shop a yazılım attırdım herşey silinmişti tel ilk aldığım gün gibiydi fakat e yi hiç ellemedim daha sonra aynı oyunlarımı tekrar kurdum ve hepsinin hafızası yerindeydi kaldığım yerden dewam ettim oyunlara bence e ye dokunmadan bidaha yükle oyunlarını. Ayrıca herkes uygulamalarım gitti temalarım giti falan diyor açıkçası çekinmiştim anna yı yüklemeyi dün oviden yükledim telimde allahtan hiçbi sorun yok herşey yerli yerinde telden tele değişiyo heralde bu anna nın etkileri. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt