arkadaşlar dikkat turkcell kullanıcıları muhakkak okuyun!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

desert2000

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dikkat turkcell kullanıcıları muhakkak okuyun!!!!
öncelikle ben 9 seneden beri türkcell kullanıcısıyım 2 ay önce 10.000 sms 39 kontör karşılığı olan bir pakete abone olmuştum ve bu paket üyeliğimi iptal ettirdiğim halde gene benden 39 kontör düşüldü müşteri hizmetlerini aradım iptal edilen paket için benden neden tekrar kontör kesiliyor diye söyledim onlar paketi kendileri yeniden iptal edip kontör iadesi yaptılar 2 ay böyle geçti.
06/04/2010 tarihi akşam 19:00 da hiçbir talebim olmadan benden 7.80 ytl 10.000 sms paketine abone yapmışlar türkcell kullanıcı arkadaşlar dikkat edin bunlara ytl ye geçtikleri içinde iade de sözkonusu değilmiş müşteri hizmetlerindeki özge hanım böyle dedi ve bende tüm arkadaşlarımı ve sizleri türkcelin haksız bir kazanç elde ettiği için uyarmak istiyorum ve artık hattımıda turkcell den alıcam. bunu herkes iyi okusun sizde bu tuzaklara düşmeyin.....

alixkandemir

Üye
artık hattını neden turkselden alacaksın bu sözünün anlamı ne?

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
İyi olur 9 yıl Turkcell e nasıl katlandınız? bu arada osnakli senin çanak antene bayıldım o kadar uyduyu tek bir çanağa nasıl gördürdün:ehe

jeki01

jeki01

Üye
selam bende olmuştu
Mesennger aboneliği iptal ettirmem 2 ay sürdü.
abone yapması 2 dakika ama iptal etmesi 2 ay.

clareon

clareon

Üye
cidden turkcell kullanılacak bir şey değil.. zengin adama en güzel hat, ama ona buna boşu boşuna para yedireceksen almaman gerekiyor. sırf kazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt