arkadaşlar digiphone e711 oyun program yükleye biliyor muyuz ???

Sponsorlu Bağlantılar

asraw

asraw

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar digiphone e711 oyun program yükleye biliyor muyuz ???
arkadaşlar digiphone e711 oyun program yükleye biliyor muyuz ??? lütfen yardım edin :(

asraw

asraw

Üye
    Konu Sahibi
kimse bilmiyo mu?????

mertadam000

Üye
lütfennnn

kazoo_44

kazoo_44

Üye
Merhaba Arkadaşlar;

Birkaç arkadaşımız Digiphone de çalışacak diye oyunlar vermiş ancak verilen oyunlar Digiphone E711 Modelinde çalışmamaktadır. Aynı modelden bendede var tüm cep telefonu uzantılarını denememe rağmen hiçbir oyun program v.s gibi birşey bulamadım eğer varsa; sen sallıon bilmion diyen getirsin koysun biz de görelim.

franklinda

franklinda

Üye
Aynen ya hiçbirinde tık yok ya ne bu hangi uzantıda destekliyor ya çin sitelerini okumaktan yoruldum ama yok rus sitelerindede yok ya

CrazyKayserili

Üye
dandik bir telefon bu ya 3 kere gitiit garantiye 4.ye de değişim istedim kabul olmadı mahkemeye verdim mehkeme çin malı kullnanlara de satanlarada ceza veriyor yeni tel de vermiyolar sap gibi kalıyon oyum yuklenmiyor wap dan indir me yapmıyor yapsada ana belleği tele almışlar hafıza kartını seçsen de ana bellek telefon olduğu için 300 kb den fazkla inmiyor java yok radyo hiç iyi çekmiyor ekolayzır ayarları o çubuklar sağda renkler solda saçma telefon

xaxal

Üye
:turkiye::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::kop2::birak:

hykowwe

Üye
arkadaşım o telefonlarda java yok

süleyman46

Üye
kardeş dıgıphone e711 oyun çalıştırmaz çünkü: javası yok

cafer6767

Üye
arkadaşlar diiphone e711 cep telefonu aldım oyun bulamıyorum internetten yelefonun özelliklerinee baktığımda ja var diyor.yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt