:ehe konu deriden kisilige gelmis.harikasiniz yaa saol
__xXx__ Üye vallaha 350 lira çok değil ve o fiyata oorjinal deri zor bulunur hatta olmaz gibi bişi ben daha sene başında 67o tl verdim deri monta
vallaha 350 lira çok değil ve o fiyata oorjinal deri zor bulunur hatta olmaz gibi bişi ben daha sene başında 67o tl verdim deri monta
SHS Üye __xXx__' Alıntı: vallaha 350 lira çok değil ve o fiyata oorjinal deri zor bulunur hatta olmaz gibi bişi ben daha sene başında 67o tl verdim deri monta Genişletmek için tıkla ... sen kazanıp verdiysen lafım yok, yoksa 670 tl çooookkk
__xXx__' Alıntı: vallaha 350 lira çok değil ve o fiyata oorjinal deri zor bulunur hatta olmaz gibi bişi ben daha sene başında 67o tl verdim deri monta Genişletmek için tıkla ... sen kazanıp verdiysen lafım yok, yoksa 670 tl çooookkk
__xXx__ Üye vallaha ben çalışmıyom peder ne verirse o ama sağlam olsun isteyen malı kaliteli olsun isteyen parayı gözden çıkaracak
vallaha ben çalışmıyom peder ne verirse o ama sağlam olsun isteyen malı kaliteli olsun isteyen parayı gözden çıkaracak
SHS Üye __xXx__' Alıntı: vallaha ben çalışmıyom peder ne verirse o ama sağlam olsun isteyen malı kaliteli olsun isteyen parayı gözden çıkaracak Genişletmek için tıkla ... bizde kaliteli al ama hesaplı al diyoruz
__xXx__' Alıntı: vallaha ben çalışmıyom peder ne verirse o ama sağlam olsun isteyen malı kaliteli olsun isteyen parayı gözden çıkaracak Genişletmek için tıkla ... bizde kaliteli al ama hesaplı al diyoruz
__xXx__ Üye pyrrhos91' Alıntı: bizde kaliteli al ama hesaplı al diyoruz Genişletmek için tıkla ... ben de almasın demiyorum zor bulur diyorum
pyrrhos91' Alıntı: bizde kaliteli al ama hesaplı al diyoruz Genişletmek için tıkla ... ben de almasın demiyorum zor bulur diyorum
Şehriyar Üye Ben Colin's den aldım çokta hoşuma gitti deri orjinal değil ama şekli çok içime sindi bi baksın isterse konuyu açan arkadaş hala vazgeçmemişse
Ben Colin's den aldım çokta hoşuma gitti deri orjinal değil ama şekli çok içime sindi bi baksın isterse konuyu açan arkadaş hala vazgeçmemişse
kcsoft Üye Sehriyar' Alıntı: Ben zaten deri kokusunu sevmiyorum bide o kadar para vermem yani benim için en iyisi bu Genişletmek için tıkla ... Bende sevmem
Sehriyar' Alıntı: Ben zaten deri kokusunu sevmiyorum bide o kadar para vermem yani benim için en iyisi bu Genişletmek için tıkla ... Bende sevmem
Lykia Üye Kardeşim ben aldım ama tam mağazasını hatırlamıyorum 170 liraydı sanırsam güzel bişey herkes cok beğeniyo . bi ara foto cekip pm atarım
Kardeşim ben aldım ama tam mağazasını hatırlamıyorum 170 liraydı sanırsam güzel bişey herkes cok beğeniyo . bi ara foto cekip pm atarım