Arkadaşlar d900i alcam ama...?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aylikethe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar d900i alcam ama...?
Arkadaşlar d900i alcam ama hakkında fazla bi bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz? sizce almalımıyım alsam avantajı ne olur yada dezavantajı ne olur görüşlerinizi bekliyorum:)

--------------- Ekleme ---------------

yha arkadaşlar niye kimse bakmıyor şuraya 1- 2 kelime yazmak o kadarmı zor:s

vedat533

vedat533

Üye
arkadaş samsung marka bi tel alarak zaten kafafadan kaybediosun yorum yapmaya bakki kimse tenezzr etmişmi tel alcaksan lg-nokia-sonyericson şaşma

ressam58

ressam58

Üye
Sakın alma!!! SAKIN:::!!!! BERBAT Bİ TELEFON:

legend5858

legend5858

Üye
arkadaş samsung marka bi tel alarak zaten kafafadan kaybediosun yorum yapmaya bakki kimse tenezzr etmişmi tel alcaksan lg-nokia-sonyericson şaşma

arkadaşın dediği gibi samsung telefon alınamz d900i nin fyatı 300 milyon o fiyata nokianın daha kaliteli telefonlar var nokiadan şaşma derimm

eQooo

eQooo

Üye
kamerası iidir,karizmatiktirolabilir... tercih meselesi...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaşımızın dediği gibi tercih meselesi, bence alınabilecek bir telefon. Arzu edersen al ama D900i fiyatına çok daha iyi telefonlar alabilirsin.

djsalih91

djsalih91

Üye
bencede fiyat yüksek ama o fiyata nokianın adam akıllı teli yok diğer markaları alma (lg,general mobile,trident,çin malı,ttn mobile) ben d900i kullanıyorum ama kullanması zor

aylikethe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar aldım ama inşallah pişman olmam:)

djsalih91

djsalih91

Üye
ne kadara aldın ortak :oke:

komama

komama

Üye
bende d900i vrdı o telefona program oyun atmak çok zor.ama video kalitesi müthiş.ama nokia 6300 çok daha ii.bence 6300 al.her yüklediğimi çalıştırıo ekranıda 16 000 000 renk olduğu için müthiş gösterio nerdeyse fiyatları aynı gibi

djsalih91

djsalih91

Üye
6300 para verme sokaktaki çocuğun elinde bile var ayrıca D900İ 6300 kamerasıyka döver :yuru

Consul9

Consul9

Üye
oyun,pro. hiç bişey kaldırmaz alacaksan samsung sgh i550w(wifi+oyun kaldırır)weya sony erricson w910i(salladınmı müzik menü filan deiebilio+oyun kaldırır+müthiş ses+yılın telefonu)al derim:oke:

djsalih91

djsalih91

Üye
Azraile katılıyorum bence sonyericsson al çok sağlam ve kullanışlı oyun yüklenebilir tercih w880i

aylikethe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım 310 tl ye almıştım ama aldığım gün geri verip 6300 aldım ve hiçte pişman değilim iyiki 6300 almışım ve sizlerede çok teşekkür ederim beni aydınlattığınız için:))))))))))

AKATLI

AKATLI

Üye
bakın arkadaşlar nokia ve samsung arasındaki farkları aşağıda sıralıyorum sizde kendi düşünlerinizi yazarsınız

SAMSUNG
1- telefonlar şık görünümlü ve çoğu incedir göze hitap eder
2-çok narindir ve çabuk hasar alır çabuk bozulur
3-kamerası nokia ya göre daha kalitelidir
4-samsungun fiyatları daha uygundur destekler​
5-oyun,program vb yazılımlar için uygun değildir

NOKİA
1- yaptığı telefonlar ankesörlü telefon gibi çok hantaldır ve çoğu kalındır
2-telefon kalitelidir ve kolay kolay bozulmaz
3-kamerası samsung a göre daha düşüktür
4-nokia nın fiyatları daha pahalıdır
5-her türlü yazılımı destekler

yani 2 telefon arasındada + ve - ler var bu özellikleri düşünün ve öle almaya karar verin :oke:

hakan.c

hakan.c

Üye
bakın arkadaşlar nokia ve samsung arasındaki farkları aşağıda sıralıyorum sizde kendi düşünlerinizi yazarsınız

SAMSUNG
1- telefonlar şık görünümlü ve çoğu incedir göze hitap eder
2-çok narindir ve çabuk hasar alır çabuk bozulur
3-kamerası nokia ya göre daha kalitelidir
4-samsungun fiyatları daha uygundur destekler​
5-oyun,program vb yazılımlar için uygun değildir

NOKİA
1- yaptığı telefonlar ankesörlü telefon gibi çok hantaldır ve çoğu kalındır
2-telefon kalitelidir ve kolay kolay bozulmaz
3-kamerası samsung a göre daha düşüktür
4-nokia nın fiyatları daha pahalıdır
5-her türlü yazılımı destekler

yani 2 telefon arasındada + ve - ler var bu özellikleri düşünün ve öle almaya karar verin :oke:

bak bu ikiini karşılaştırmamıştım hiç sağol

adnan16

adnan16

Üye
arkadşaım bnde d900 vardı deiştirdim msj laşırken çok şarz yiyo yarım gün bile dayanmıodu telefoncuya sordum samsung kulllanmamamamın sebebi bu dedi msj çok şarz yiyo;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
onun yerine n73 al kardeş d900 den kat kat iyi n73

BloodRunner

Üye
bende d900i kullanıyorum güzel telefon ama program oyun atmak çok zor :(

fıstıkcı

Üye
pil süresi ve oyun açma acısından en iyi mark sony ericsson :)hem sony lerin müzik ve kamera kalitesinin yanına hiçbir model yaklasamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt