Nokıa n95 i kullananlar yada ıyı tanıyanların goruslerını bılmek ısterım . artıları eksılerı nedir . 5 megapixel camerası ile suan kı 5 mp lerle yarısacak turde kalıtede bı telefonmu ?
artıları 5 megapiksel carl zeis vario tessar lens olması güzel resimler çekiyor video kayıt da kaliteli navigasyonu güzel çalışıyor sesi çok çıkıyor allah için - leri kızagı bi zaman sonra oynuyor sallanıyor diyelim bende olmuştu sattım sonra
hmm pekı kızagın kurtarılma gbı bı durumu olmuyormu?
oluyor ama sonra yine oynuyor böyle böyle devam eder ben alma derim çok çok eskidi artık n serileri tutulmuyor
Kardeşim o telefon artık eskidi bence biraz daha yeni modellere bakarsan senin için iyi olur![]()
hmm pkı dostum us an hem uygun hmde kamerası ıyı bı tel ne onerrsın?
c6 01 kardeşim 8 megapiksel kamera hd video kayıt oynatma usb on the go kapasitif dokunmatik ekran biçilmez kaftan ben kullanıyorum çok iyi telefon tavsiye ederim fiyatı da 550 600 lira arasında
c6 01 kardeşim 8 megapiksel kamera hd video kayıt oynatma usb on the go kapasitif dokunmatik ekran biçilmez kaftan ben kullanıyorum çok iyi telefon tavsiye ederim fiyatı da 550 600 lira arasında
N95 al kaçırma derin ben temizini bulsam kesinlik le kaçırmam