Arkadaslar cok temız 2.el garantısı devam eden bi Nokia N95 buldum sizce almalımıyım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar cok temız 2.el garantısı devam eden bi Nokia N95 buldum sizce almalımıyım ?
Nokıa n95 i kullananlar yada ıyı tanıyanların goruslerını bılmek ısterım . artıları eksılerı nedir . 5 megapixel camerası ile suan kı 5 mp lerle yarısacak turde kalıtede bı telefonmu ?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Nokıa n95 i kullananlar yada ıyı tanıyanların goruslerını bılmek ısterım . artıları eksılerı nedir . 5 megapixel camerası ile suan kı 5 mp lerle yarısacak turde kalıtede bı telefonmu ?

artıları 5 megapiksel carl zeis vario tessar lens olması güzel resimler çekiyor video kayıt da kaliteli navigasyonu güzel çalışıyor sesi çok çıkıyor allah için - leri kızagı bi zaman sonra oynuyor sallanıyor diyelim bende olmuştu sattım sonra güzel bi telefon ama eskidi artık pek tutulmuyor zamanında çıktıgında en güzel telefondu

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
artıları 5 megapiksel carl zeis vario tessar lens olması güzel resimler çekiyor video kayıt da kaliteli navigasyonu güzel çalışıyor sesi çok çıkıyor allah için - leri kızagı bi zaman sonra oynuyor sallanıyor diyelim bende olmuştu sattım sonra

hmm pekı kızagın kurtarılma gbı bı durumu olmuyormu?

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
oluyor ama sonra yine oynuyor böyle böyle devam eder ben alma derim çok çok eskidi artık n serileri tutulmuyor

hmm pkı dostum us an hem uygun hmde kamerası ıyı bı tel ne onerrsın?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Kardeşim o telefon artık eskidi bence biraz daha yeni modellere bakarsan senin için iyi olur :)

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim o telefon artık eskidi bence biraz daha yeni modellere bakarsan senin için iyi olur :)

ne onerırsınız? hem muzık calma kuvvetı ıyı hmde kamera kalıtesı ıyı olan bı tel?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hmm pkı dostum us an hem uygun hmde kamerası ıyı bı tel ne onerrsın?

c6 01 kardeşim 8 megapiksel kamera hd video kayıt oynatma usb on the go kapasitif dokunmatik ekran biçilmez kaftan ben kullanıyorum çok iyi telefon tavsiye ederim fiyatı da 550 600 lira arasında

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 kardeşim 8 megapiksel kamera hd video kayıt oynatma usb on the go kapasitif dokunmatik ekran biçilmez kaftan ben kullanıyorum çok iyi telefon tavsiye ederim fiyatı da 550 600 lira arasında

pkı kardsım saol tavsylrn ıcın

pRime.

pRime.

Üye
Eski bir telefon, tavsiye etmem.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
bnce de c6-01 ama çok iyi bir ses kalitesi istiyorsan x6 derim.. Sadece ses için dedim yanlış anlayıp üstüme çullanmayın :D

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
ya dokunmatık telefon sewmıyorum ne bılım garıp gelıyor

----------Eklendi @ 16:42:18 ---------- Yazıldı @ 16:39:17 ----------

pekı kardesım su c6 01 ıle makro modunda yakından ve birde normal bı foto cekıp koyarmısın buraya ?

fatih982

fatih982

Üye
N95 al kaçırma derin ben temizini bulsam kesinlik le kaçırmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt