Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım war!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok acil yardıma ihtiyacım war!!!
arkadaşlar n73 kullanıyorum hafıza kartımı uygun şekilde her zaman yaptığım gibi ilk önce telefondan hafıza kartını çıkart seçeneğini seçtim ve hafıza kartını çıkarttım daha sonra hafıza kartını tekrar taktığımda hafıza kartı bozuk dedi telefonda ARAÇLAR girdim ordan hafıza kartına girdim ve hafıza kartı bozuk yazısının ardından biçimlendirilsinmi dedi ve bende evet dedim ama hafıza kartını biçimlendirmedi pc de biçimlendirmeyi denedim fakat pc deki card reader hafıza kartını okumuyor normalde hafıza kartının düzelmesi için hafıza kartını telefonda biçimlendirmek gerkiyor ama hafıza kartını ne kadar denesemde hafıza kartını biçimlendir seçeneğini seçtiğimde ilerleme çubuğu geliyor ve 1-2 saniye sonra gidiyor ve hiçbir farklılık yok yani diyeceğim şu ki telefon hafıza kartını biçimlendirmiyor

arkadaşlar sorunum bu yardımlarınız için şimdiden çok ... teşekkür ederim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
başka hafıza kartı dene calısıyorsa hafıza kartında sorun vardır eger ondada böyle bişey yaparsa belki klasik olacak ama fabrika ayarlarına dön diyecegim

hakan_710

hakan_710

Üye
geçmiş olsun büyük ihtimal kart bozuldu. ama sen önce kartı bilgisayara tak. takarken kullandığın adaptörün çalıştığından emin ol gerekiyosa aparatı değiştir eğer görmüyosa kartın bozulmuş hiç uğraşmadan yenisini al. zaten n73 en fazla 2 gb destekliyo onlarda pek pahalı değil

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Eger pc'den guvenlimod sekilde cikarma islemi yerine direk cikararak yaptiysaniz hafza karti bozuluyor malesef.

rdeb66

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt