Arkadaşlar buraya göz atarsanız sevinirim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet7900

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar buraya göz atarsanız sevinirim
[COLOR=""][SIZE=""]Arkadaşlar vodafone da e buddy gibi ücretsiz bir uygulama varmış .facebook gibi sosyal ağlara bedava girebiliyormuşsun. Bu uygulamanin adı ne ve nasıl indirebilirim? Şimdiden tsk. Saygılar
<3 bilgilerinizi bekliyorum[/SIZE][/COLOR]

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Adını biliyordum face falan bedava giriliyor diye duydum adı bir tuhaf program yanlız program android sistemli program telefonuma kurmak istedim desteklemeyince adını unuttum ama böyle bir program var hala değişmedi ise tabi :)

Ahmet7900

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]Ya nasıl oluyor bu? Adını öğrenemez misin acaba?[/SIZE][/COLOR]

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Araştırır dönerim telefonun android mi

---------- Eklendi @ 22:50:32 ---------- Yazıldı @ 22:32:47 ----------

Kardeş elimden geleni yaptım ismini bilmeden araştırmak gerçekten çok zor aslında dilimin ucunda adı çok garip bir isim türkçe değil adı şimdi yardım etmekten ziyade ben merak ettim adı neydi diye :) hem neden uğraşıyorsun böyle şeylerle yasal yönden al net paketi gir en rahatı değil mi o programı kullanmadım çünkü telefon desteklemedi kullananlara sormak lazım doğru mu değilmi bakımından belkide yalandır bilemem ama o programı kurmak istedim dediğim gibi desteklemedi ama olurda aklıma gelir yada duyarsam mutlaka yazarım buraya inan unuttum yardımcı olamadığım için kusura bakma :(

Malamadrı

Malamadrı

Üye
Senin için uğraştım ve buldum programın adı snaptu

frknkyhn

frknkyhn

Üye
zaten yazmışsın e buddy diye proğramın adı e budyy messenger :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt