Arkadaşlar Buraya Bakmadan Kesin Geçmeyin Duyulmamış Birşey Bu.. Netten Garanti Para Kazanma !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ThE VeNoM

ThE VeNoM

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Buraya Bakmadan Kesin Geçmeyin Duyulmamış Birşey Bu.. Netten Garanti Para Kazanma !
Arkadaşlar öncelikle merhabalar.. eminim hepiniz netten para kazanma hikayesini duymuşunuzdur. inanın bende çok ugraştım bu konularla ama sonuç + :) nasıl mı ? sizede anlatayım.. pişman olmucaksnız.. yalnız site ingilizce paranızıda dolar olarak kazanıyorsnuz
evet başlayalım ;

Ve adımları sırasıyla Takip Edelim

birinci adım

2.adım

3.adım (email e gelen kod)

4.adım

5.adım

6.adım

7.adım

8.adım

9.adım

10.adım

11.adım

kazanmak için hergün 4 reklama tıklayın 10 günden sonra extra primler verilecek 100$ ı aşıcak geliriniz ama önemli olan hergün reklamlara tıklamanız reklamlara tıklamak için=View advertisements e tıklayın orda 4 reklam görüceksiniz reklama tıklayın kırmızı butona tıklayın bi sayfa açılcak en yukarda bişi dolcak ve 1. reklam bitmiş olck dier 3 reklam içinde öle yapınn

login olmada sorun yaşayan arkadaslarımız içinde==

username= gir
pasworld=gir
bilmemne pas= burası boş kalcak
en alt kutuyada büyük harfle simgeleri girin

ewt arkadaslar geldik en önemli kısmına burda en önemli kısım devamlı tıklamaktır.

taktir şudur.
1günde 5 reklama tıklarsan=0.05 kazanıosun
20 günde = 1.00
ewt arkadaslar 1 dolarımızla 3 üye alıoruz (sitenin son üye olan 3 üyeyi hesabınıza ekliyor) ve artık onlarında reklam gelirlerden kazanıorsunuz

yani şöyle 3 üye sizle birlikte 4 üye
1 günde 4*5= 0.20 5 günde 1 dolar oldu şimdi bi 3 üye daha alıoruz

7*5=0.35 3 günde 1.05

bi 3 üye daha

10*5 = 0.50

taktik budur yani sabır işi birazda

bi 3 üye bi 3 üye derken bakmıssınız günlüğünüz 10-20 dolar

ben 7 aydır üyeyim ve şimdi ayda kazandıgım net rakamı söylüyorum

ayda 70 dolar kazanıorum ve yakında güzel bir laptop alcam hemde son modelinden ;)

Not: konu alıntı Değildir.. Tamamen Kendim Düzenledim Ve İlk Olrak sizlerle Maxicep ailesiyle paylaşıyorum!
zaten yukarıdaki link i tıkladıgınızda göreceksiniz.. Kullanıcı adım sizi yönlendirecektir..

• Beğen
Tepkiler: crazy_dj

rapman

rapman

Üye
önce para eline geçsin laptopu al.ondan sonra bizde yaparız :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
sitedeki ayda 70dolar gelirini x 7 aydir uyeymis toplamini bi gorelim

admiral23

admiral23

Üye
değmez :kop:

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
aynen öyle değmez reklamekrani sitesinden de beter bu :D

admiral23

admiral23

Üye
nie yaw valla reklam ekranı en sağlam site.korkmadan kesin gözüyle izliyorsun enazından.zaten ilk kontörünü 2 yada 3 gün içinde almaya hak kazanıyorsun.ondan sonrası yaramaz.:ehe
aç yeni bi kullanıcı 4. gün bi 5 tl daha yükle :d:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
ikinci kulaniciya ben actim gondermediler kntru giden zaman oldu bosa

sad_ist_girl

Üye
5 reklama=0.05 çok zahmetli görünüyo...sürekli reklam geliyo mu bare?

frk-frk-frk

Üye
he he neobox hic duyulmamisti ya. bunlar bos isler arkadaslar, para kazanabilmek icin ya en azindan orta hitli bir siteniz olacak, ya da bilginizi satacaksiniz (ebook, script vs. satma).

konyarapp

Üye
:hmmm sana hayırlı kazançlar

STaT!C

STaT!C

Üye
way günde 20 dolar he :kop:

cagla29

Üye

arkadaşlar size önereceğim sitede hiç bişey yapmanıza gerek yok denemenizi tavsiye ederim.hakkatten oturarak para kazanmak budur.

erdem0695

erdem0695

Üye
esas para burdan kazanılıyo walla :D

ferdi4334

Üye
gel ben sana ayda 1000 tl kazanmanın sırrını öqreteyim böLe ptcLerde iş yok ...

----------Eklendi @ 23:08:55 ---------- Yazıldı @ 23:07:42 ----------

ekLe istersen [email protected]

kalennder

Üye
İnternetten para kazanmak ne 3-5 tıka indirgenecek kadar basit bir olaydır ne de imkansız denecek kadar zor...

Yeterki doğru yolu seçip doğru adımları atın...

Böyle 0,01 gibi rakamlarla uğraşmak istemiyor ve internetten ciddi anlamda para kazanmak istiyorsanız detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt