Arkadaşlar bugün öğlene kadar zamanım var.e71 mi s5620 monte mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün öğlene kadar zamanım var.e71 mi s5620 monte mi ?
Evet arkadaşlar sorun çok açık zaten.Bugün öğlene kadar zamanım var babamdan talimat Aklıma takılanlar şunlar e 71 de veya s5620 monte de web sayfalarında flash lite özelliği var mı ? e 71 in kullanımı nasıl ? s5620 nin kullanımı nasıl ? Hizlial.com da e71 in fiyatı kargoyla birlikte 530 TL ye geliyor.s5620 nin ise 390 TL ye geliyor.Sizce hangisi?Nedenlerinide yazarsanız iyi olur?Birde e71 kullanıcılarının telefon hakkında yorumlarını istiyorum?Arkadaşlar kolay gelsin bugün öğlene kadar yorumlarınızı bekliyorum.İyi Forumlar...

WEB TARAYICISINDA FLASH LİTE BULUNUYOR MU ?

OPERA MİNİ 10.1 İ DESTEKLİYOR MU ?

ÖRNEĞİN .rar .zip .exe gibi DESTEKLENMEYEN DOSYALARI İNTERNETTEN İNDİRİRKEN DOSYAYI TANIMADIĞI İÇİN İNDİRMİYOR MU ? YOKSA İNDİRİYOR MU ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
monte iyi bi telefon deil bnce ama iyi bi yorum yapamıcam çünkü ne düşündüğünü bilmiorum.. ama telefonceda fln bikaç model incelemeden alma derim sonra pişman olursun.. bir telefondan beklentilerini söylersen yardımcı olmaya çalışırım ama:oke:
bide s5620 flas videolar oynatmıo ama bazı programlarla youtube veya facebook ta video izleme imkanın var tabi..
opera mobile 10 u e71 destekler ama monte desteklemez.sadece opera mini 6 destekler

----------Eklendi @ 11:26:10 ---------- Yazıldı @ 11:19:19 ----------

rar ve zip dosyalarını ikiside indirir ama açarlarmı derssen e71 de programlarla açabilirsinn samsung konusunda bi fikrim yok bnce ikisini de alma çok iyi araştır daha iyilerini bulursun

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
monte iyi bi telefon deil bnce ama iyi bi yorum yapamıcam çünkü ne düşündüğünü bilmiorum.. ama telefonceda fln bikaç model incelemeden alma derim sonra pişman olursun.. bir telefondan beklentilerini söylersen yardımcı olmaya çalışırım ama:oke:
bide s5620 flas videolar oynatmıo ama bazı programlarla youtube veya facebook ta video izleme imkanın var tabi..

Kardeşim ilk önce 3g görüntülü konuşma ve wifi kesinlikle olacak ve nokia olucak.Ee o zaman neden samsungla karşılaştırıyorsun diyebilirsin.Babam bu telefonu görmüş ve özellikleri aynı diye bir karşılaştırmak istedi.O yüzden bunu buraya yazdım.Fakat benim düşüncem.Nokia olacak çünkü neden ovi mağaza gibi ovi maps gibi birçok uygulama çıktı yeni nokia modellerinde.Ayrıca wifi le bir internete bağlanıp .rar .zip .exe gibi dosyalar indirmek istiyorum telefonda fakat fiyatıda 550 yi geçmeyecek sınır böyle.İyice araştırdım ve sonunda hizlia.com da e71 indirme girdiğini gördüm ordaki yorumlarıda okudum.Şunuda diyebilirsiniz herkes iyi demiş hiç mi kötü diyen yok ? Oda var merak etmeyin ama her 10 yorumun 2 si sadece telefonu kötülüyor.İstediklerim bunlar.

----------Eklendi @ 11:27:57 ---------- Yazıldı @ 11:27:09 ----------

Fiyat aralığı olmasa ben şu an C6 kullanıyordum:oke:

----------Eklendi @ 11:28:23 ---------- Yazıldı @ 11:27:57 ----------

Ayrıca .rar gibi dosyaları telefonda açmayacağım.Sadece indireceğim.:oke:

----------Eklendi @ 11:40:57 ---------- Yazıldı @ 11:28:23 ----------

Galiba e71 alacağım. :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
:oke:ama düşündüğün ücret aralığı için iyi bi tercih amaa c6 da söylediğin fiyattan çok da yüksek deil:hmmm hepsiburada.comda 614 diye görmüştüm ama..

----------Eklendi @ 11:41:54 ---------- Yazıldı @ 11:41:28 ----------

şimdiden hayırlı olsun kardeşim:naughty:

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
:oke:ama düşündüğün ücret aralığı için iyi bi tercih amaa c6 da söylediğin fiyattan çok da yüksek deil:hmmm hepsiburada.comda 614 diye görmüştüm ama..

----------Eklendi @ 11:41:54 ---------- Yazıldı @ 11:41:28 ----------

şimdiden hayırlı olsun kardeşim:naughty:

Teşekkürler...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
karar vermişsen hayırlı olsun. :oke:

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kardeş naptın senin işi? aldın mı?

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
Telefon sipariş verildi. :ehe:ehe:ehe:ehe Kargoda :D

waycell

waycell

Üye
26 ay kulladim superrre71

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt