Telefon Tavsiyesi Arkadaşlar bugün öğlene kadar zamanım var.e71 mi s5620 monte mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bugün öğlene kadar zamanım var.e71 mi s5620 monte mi ?
Evet arkadaşlar sorun çok açık zaten.Bugün öğlene kadar zamanım var babamdan talimat :D Aklıma takılanlar şunlar e 71 de veya s5620 monte de web sayfalarında flash lite özelliği var mı ? e 71 in kullanımı nasıl ? s5620 nin kullanımı nasıl ? Hizlial.com da e71 in fiyatı kargoyla birlikte 530 TL ye geliyor.s5620 nin ise 390 TL ye geliyor.Sizce hangisi?Nedenlerinide yazarsanız iyi olur?Birde e71 kullanıcılarının telefon hakkında yorumlarını istiyorum?Arkadaşlar kolay gelsin bugün öğlene kadar yorumlarınızı bekliyorum.İyi Forumlar...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
(buraya bak,belki yardımcı olabilir.):oke:

• Beğen
Tepkiler: KralBaykus
KralBaykus

KralBaykus

Üye
s5620 nerde 390 tl..??

saten s5620 bence daha iyi ...:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Hızlıal.com da kardeşim 390 TL. Emin misiniz arkadaşlar herkesin yorumlarını bekliyorum.

----------Eklendi @ 10:54:05 ---------- Yazıldı @ 10:53:30 ----------

Teşekkürler.Bakıyorum :hmmm

ria ederim.:oke:

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar e71 biraz daha iyi gibi.Hem ben nokia yı seçmek istiyordum.Ovi mağaza,ovi maps var daha bir sürü nokia ya özgü uygulama var.Sizce doğru mu bu seçim ? Ayrıca bu cihazda web tarayıcısının flsh destekli olduğunu kimse yazmamış var mı yok mu ona göre de fikrim değişebilir teşekkürler..

----------Eklendi @ 11:16:51 ---------- Yazıldı @ 11:01:38 ----------

WEB TARAYICISINDA FLASH LİTE BULUNUYOR MU ?

OPERA MİNİ 10.1 İ DESTEKLİYOR MU ?

ÖRNEĞİN .rar .zip .exe gibi DESTEKLENMEYEN DOSYALARI İNTERNETTEN İNDİRİRKEN DOSYAYI TANIMADIĞI İÇİN İNDİRMİYOR MU ? YOKSA İNDİRİYOR MU ?

----------Eklendi @ 11:29:13 ---------- Yazıldı @ 11:16:51 ----------

Arkadaşlar cevap bekliyorum 30 dakikaya yaklaşık sürem var :off::off::off::off:

pRime.

pRime.

Üye
Evet arkadaşlar e71 biraz daha iyi gibi.Hem ben nokia yı seçmek istiyordum.Ovi mağaza,ovi maps var daha bir sürü nokia ya özgü uygulama var.Sizce doğru mu bu seçim ? Ayrıca bu cihazda web tarayıcısının flsh destekli olduğunu kimse yazmamış var mı yok mu ona göre de fikrim değişebilir teşekkürler..

----------Eklendi @ 11:16:51 ---------- Yazıldı @ 11:01:38 ----------

WEB TARAYICISINDA FLASH LİTE BULUNUYOR MU ?

OPERA MİNİ 10.1 İ DESTEKLİYOR MU ?

ÖRNEĞİN .rar .zip .exe gibi DESTEKLENMEYEN DOSYALARI İNTERNETTEN İNDİRİRKEN DOSYAYI TANIMADIĞI İÇİN İNDİRMİYOR MU ? YOKSA İNDİRİYOR MU ?

----------Eklendi @ 11:29:13 ---------- Yazıldı @ 11:16:51 ----------

Arkadaşlar cevap bekliyorum 30 dakikaya yaklaşık sürem var :off::off::off::off:

E71 Tarayıcıda flaş bulunur ama sadece youtube, dailymotion gibi sitelerden sorunsuzca video izleyebilirsin. Facebook videolarını izlemen için tarayıcı videoyu indirir.
İstediğin her dosyayı indirebilirsin rar zip exe farketmez.
Opera 10, 11 rahatlıkla destekliyor.

flat_kil

flat_kil

Üye
    Konu Sahibi

E71 Tarayıcıda flaş bulunur ama sadece youtube, dailymotion gibi sitelerden sorunsuzca video izleyebilirsin. Facebook videolarını izlemen için tarayıcı videoyu indirir.
İstediğin her dosyayı indirebilirsin rar zip exe farketmez.
Opera 10, 11 rahatlıkla destekliyor.

Teşekkürler.Sipariş verilecek :D

blade__7

blade__7

Üye
kardesim ama e71in fiyatına yada en fazla 50 tl fazlasına nokia e5 var bide ona bak derim :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
monte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt