arkadaşlar nokia devri bitti bakın çok açık söylüyorum telefondan anlıyan nokia almazkamerası için hariç tabi
![]()
nokia kullanıcılarına Allah başka dert vermesin diyorum![]()

suanki tarayıcıdan memnun olan arkadaşlar, hani bi güncelleme çıkarsa(ki çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum) gelen güncellemeyi kurmasınlarne kadar saçma olur demi, ilk sizler kurarsiniz Elbette. Olanla niye yetinesiniz en iyisi daha iyisini istersiniz. E bizler nokiadan birşeyler isteyince olan neyinize yetmiyor derken az kafa yorarak birşeyler yazin bence . Bin küsur telefona para vereceksin. Sonra nokia ne verirse diye ağzına bakacaksin, padişahim çok yasa
zaten Bu zihniyet değil mı nokiayi böyle yapan.
Birileri diyo memnun kalmıyorsan sat, c7 ilk nesil kaç tl ye alıcı bulur. Bir keresine öylesine sordum valla , adamın verdiği cevap Aynen diyorum"devir samsung devri nokia almıyoruz, alsam satamam" Aynen cevap böyle. 820 tl verip, 200-300 arası fiyata satacaksin üzerine bin tl vereceksin yeni telefon alacaksınkusura bakmayın o kadar zengin değiliz.bir telefon alıp 4-5 yıl kullananlardaniz.
S4 mini aldim fotograf cekmek keyif vermeye basladi valla c601 ile foto cektigimi saniyormusum![]()
hem foto hem sağlamlık hem müzik kalitesi performans ne ararsan var keratada 
S4 mini aldim fotograf cekmek keyif vermeye basladi valla c601 ile foto cektigimi saniyormusum![]()
Hayırlı olsun yeni telefonun dostum. Nokiayı bıraktın mı ? yoksa

evet dostum android aldı sıra bizde![]()
ben zaten android kullanıyorum.
Nokia kaldı elimde 
Hayırlı olsun yeni telefonun dostum. Nokiayı bıraktın mı ? yoksa
evet dostum android aldı sıra bizde![]()
androide gelde telefonunu kullanirken keyif alarak kullan
ne ararsan var birada alisin harikalar diyarı gibi :what::eek:
Tesekkurler dostum ozgurlugun tadini cikartiyorum bence imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin valla nokiada gecen zaman kaybedilmis zamandir ki bunu ben bile soyluyorsam artik gerisini siz düşünün
Nokia yı çeviriler için kullanıyorum 
Tesekkurler dostum ozgurlugun tadini cikartiyorum bence imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin valla nokiada gecen zaman kaybedilmis zamandir ki bunu ben bile soyluyorsam artik gerisini siz düşünün
kışın 2 adet s4 alabilirim çünkü ben ne kullanırsam kardeşim de aynı telefonu kullanıyor biraz daha para biriktirem 
darısı başına dostumben zaten android kullanıyorum.
Nokia kaldı elimde
![]()

biraz daha beklemek istiyorum s5 diye çıkarsa belki onu alırım![]()
şaka şakakışın 2 adet s4 alabilirim çünkü ben ne kullanırsam kardeşim de aynı telefonu kullanıyor biraz daha para biriktirem
![]()

Para birikirmi dostum kredi karti edin birsekilde borç yiğidin kamçısıdır![]()
diger kartın da limiti düşük bir tanesini bile almaz
ancak kışa doğru müsait olur biraz da birikim yaparım