arkadaşlar bu nokiayı aradım

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu nokiayı aradım
wap tarayıcısı ve video player donuyor dedim aldgm cevap yokmuş öyle bir şey ilerde bir güncelleme çıkarıcaklarmış sonra başka çıkmıcakmış anladıgıniz yok diyerek başından sauma yapıyolar her kez biliyor 2 side donduğunu

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ileride dedikleri ne kadar ileride acaba..sistem tarih oldu hala ne güncellemesinden bahsediyorlar..2036 falan herhalde

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
doğru söylüyosun ne zaman yaparlar acaba

MaxipmaN

Üye
600 tlem zıkkım olsun sana nokia

• Beğen
Tepkiler: -efşan
-efşan

-efşan

Üye
Eskiden Nokia kullanıcısı idim.
Lâkin Nokia soğuttu beni kendisinden ve şu an bedava dahi olsa Nokia almıyorum elime.

xqz5

Üye
telefondan cok şey beklemeyen biri olarak nokia bana yetiyor:) Nokia 700 um bozulana dek kullanmayı dusunyom acıkcası:) bazen burada uyelern yorumunu okuyup lanet okuyasm geliyor ama geciyor sinirm sonra :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
wap tarayıcısı ve video player donuyor dedim aldgm cevap yokmuş öyle bir şey ilerde bir güncelleme çıkarıcaklarmış sonra başka çıkmıcakmış anladıgıniz yok diyerek başından sauma yapıyolar her kez biliyor 2 side donduğunu

tarayıcıyı bilmem ama video player donmasınıda ilk defa duyuyorum anıl, hem nasıl bir cevap bekliyordun anlamadım :hmmm
cihazları toplatıp yerine lumia vereceğiz gibi bir cevap güzel olurdu heralde :hakem:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

tarayıcıyı bilmem ama video player donmasınıda ilk defa duyuyorum anıl, hem nasıl bir cevap bekliyordun anlamadım :hmmm
cihazları toplatıp yerine lumia vereceğiz gibi bir cevap güzel olurdu heralde :hakem:

erdgnblt

erdgnblt

Üye
sanki başka cihaz alsanız 95 sene destek vercekler

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
sanki başka cihaz alsanız 95 sene destek vercekler

biz 95 sene destek versin demiyoruz zaten, sadece sorunlarimizi cozecek guncelleme versin ekstra bisey istemiyoruz, sonra destegini (!) ceksin.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
bu gdşle olmaz video izlerken netten durma yükleniyor diyor yani oda donuyor

achambo

achambo

Üye
o internet hızınla alakalı bende hiç demiyo sadece hd videoda 15-20 dk da bir diyo o da önemli değil

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
internet hzlı ama 16 kbt giriyor

dejavu178

dejavu178

Üye
tarayıcı normal gezinti için pek elverişli olmasa da dizi, film izlerken pek sorun yaratmıyor bende.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben tarayıcı ile ilgili bir güncelleme beklemiyorum artık..iyice unutulduk :) böyle ajanda,widget,sms güncellemeleri gelir anca

yaren_dede

yaren_dede

Üye
bu gdşle olmaz video izlerken netten durma yükleniyor diyor yani oda donuyor

internetten video izlerken yukleniyor diyorsa yukleniyordur... eğer donuyor diyorsan telefonun kilitlenmesi lazım yani restart yapmadan açılmaz... tarayıcıda olduğu gibi. internet bağlantının 16kbt olması o hızda yuklendiğini göstermez maximum hızdır o

MaxipmaN

Üye
c6-01 150mbpsden yüksek hıza çıkamıyor diye biliyorum onu unuttum 800mbpsde niye yavaş harita yüklüyor diye düşünürken aklıma geldi

anadolumm

Üye
video player'da sorun yok ama tarayıcıya güncelleme şart.

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım video playerdada var

nino4u

nino4u

Üye
Dostum o zaman sat ıyı bı cıhaz ala veya alternatıf tarayıcılar veya playerler kullan olan bu yıllardırda buydu yanı goz var nızam var gore gore aldın cıhazı sıkayet etmemek gerek

- - - Eklendi - - -

Dostum o zaman sat ıyı bı cıhaz ala veya alternatıf tarayıcılar veya playerler kullan olan bu yıllardırda buydu yanı goz var nızam var gore gore aldın cıhazı sıkayet etmemek gerek

Üst Alt