arkadaşlar bu nokiayı aradım

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani

emreli01

emreli01

Üye
arkadaşlar nokia devri bitti bakın çok açık söylüyorum telefondan anlıyan nokia almaz :) kamerası için hariç tabi :D
nokia kullanıcılarına Allah başka dert vermesin diyorum :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar nokia devri bitti bakın çok açık söylüyorum telefondan anlıyan nokia almaz :) kamerası için hariç tabi :D
nokia kullanıcılarına Allah başka dert vermesin diyorum :D

S4 mini aldim fotograf cekmek keyif vermeye basladi valla c601 ile foto cektigimi saniyormusum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
manolyam63

manolyam63

Üye
foto olayı guzel nokianın...

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
tarayıcim cilalı pc surumu kullanıyom forumu

erdgnblt

erdgnblt

Üye
suanki tarayıcıdan memnun olan arkadaşlar, hani bi güncelleme çıkarsa(ki çıkacağına ihtimal dahi vermiyorum) gelen güncellemeyi kurmasınlar:) ne kadar saçma olur demi, ilk sizler kurarsiniz Elbette. Olanla niye yetinesiniz en iyisi daha iyisini istersiniz. E bizler nokiadan birşeyler isteyince olan neyinize yetmiyor derken az kafa yorarak birşeyler yazin bence . Bin küsur telefona para vereceksin. Sonra nokia ne verirse diye ağzına bakacaksin, padişahim çok yasa:) zaten Bu zihniyet değil mı nokiayi böyle yapan.
Birileri diyo memnun kalmıyorsan sat, c7 ilk nesil kaç tl ye alıcı bulur. Bir keresine öylesine sordum valla , adamın verdiği cevap Aynen diyorum"devir samsung devri nokia almıyoruz, alsam satamam" Aynen cevap böyle. 820 tl verip, 200-300 arası fiyata satacaksin üzerine bin tl vereceksin yeni telefon alacaksın:) kusura bakmayın o kadar zengin değiliz.bir telefon alıp 4-5 yıl kullananlardaniz.

Hangi cihaza 1000 lira verildi çok merak ediyorum. 600 liralık c6 ya mı 1000 verdin 700 liralık c7yemi 750 liralık e6 yamı 750 liralık 701 emi?

emreli01

emreli01

Üye

S4 mini aldim fotograf cekmek keyif vermeye basladi valla c601 ile foto cektigimi saniyormusum :)

e bu nokia 8mp kamera koyup otofocus koymazsa öyle oluyor malesef bende c7 den htc one x plus geçiş yaptım dünya varmış dediM :) hem foto hem sağlamlık hem müzik kalitesi performans ne ararsan var keratada :)

• Beğen
metyuu

metyuu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
Hayırlı olsun yeni telefonun dostum. Nokiayı bıraktın mı ? yoksa

Tesekkurler dostum ozgurlugun tadini cikartiyorum bence imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin valla nokiada gecen zaman kaybedilmis zamandir ki bunu ben bile soyluyorsam artik gerisini siz düşünün

• Beğen
yaren_dede

yaren_dede

Üye

evet dostum android aldı sıra bizde :D

Artik symbianla igrasmayi birak sende :) androide gelde telefonunu kullanirken keyif alarak kullan :) ne ararsan var birada alisin harikalar diyarı gibi :what::eek:

• Beğen
metyuu

metyuu

Üye

Tesekkurler dostum ozgurlugun tadini cikartiyorum bence imkaniniz varsa vakit kaybetmeyin valla nokiada gecen zaman kaybedilmis zamandir ki bunu ben bile soyluyorsam artik gerisini siz düşünün

Ben nokia dan vazgeçeli 4 ay oldu zaten :) Nokia yı çeviriler için kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye

biraz daha beklemek istiyorum s5 diye çıkarsa belki onu alırım :ehe
şaka şaka :ehe kışın 2 adet s4 alabilirim çünkü ben ne kullanırsam kardeşim de aynı telefonu kullanıyor biraz daha para biriktirem :D

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
ben sattım dun de babama turuncu indırımde htc one aldık c6 sını sattırmadım ben aldım artık gene c6 m var bunu satmam

yaren_dede

yaren_dede

Üye

biraz daha beklemek istiyorum s5 diye çıkarsa belki onu alırım :ehe
şaka şaka :ehe kışın 2 adet s4 alabilirim çünkü ben ne kullanırsam kardeşim de aynı telefonu kullanıyor biraz daha para biriktirem :D

Para birikirmi dostum kredi karti edin birsekilde borç yiğidin kamçısıdır :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve metyuu
Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
tahütle al abi s4 79 tl s3 51 tl htc one 82 tl sony xpria sp 47 tl samsung galaxy s3mini 27 tl s4 mini 46 tl

asigsasi

asigsasi

Üye

Para birikirmi dostum kredi karti edin birsekilde borç yiğidin kamçısıdır :D

kredi kartı hiç boşalmıyor zaten :angry: diger kartın da limiti düşük bir tanesini bile almaz :ah ancak kışa doğru müsait olur biraz da birikim yaparım :islik

Anil-D

Anil-D

Üye
    Konu Sahibi
abi fiyatlar uygun bence tahutle

Üst Alt