ahaha :ehe :sirit:
Anil-D Üye kardes kimse olmadı senin gibi derken ne demek istedin - - - Eklendi - - - netquin o mesajları 10 olunca spam olarak goruyo kotu bisey degil yanı.
kardes kimse olmadı senin gibi derken ne demek istedin - - - Eklendi - - - netquin o mesajları 10 olunca spam olarak goruyo kotu bisey degil yanı.
Invoke Üye TheLastWarrior' Alıntı: baştada belirtmiştim benim arkadaştada 58oo var aynı simge ondada var sms simgesi o telefonda ne kadar sms varsa gelen giden şablon felan hepsini sil Genişletmek için tıkla ... Adam haklı. - - - Eklendi - - - ümran' Alıntı: ciddimisin kardş ? Genişletmek için tıkla ... Adamıın nickine ve resmine bak sence ciddi mi? =)
TheLastWarrior' Alıntı: baştada belirtmiştim benim arkadaştada 58oo var aynı simge ondada var sms simgesi o telefonda ne kadar sms varsa gelen giden şablon felan hepsini sil Genişletmek için tıkla ... Adam haklı. - - - Eklendi - - - ümran' Alıntı: ciddimisin kardş ? Genişletmek için tıkla ... Adamıın nickine ve resmine bak sence ciddi mi? =)