Arkadaşlar bir sorum olucak 5530 ve 5800 ile ilgili..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorum olucak 5530 ve 5800 ile ilgili..
Arkadaşlar cokdandır dusnuyordum.. sizlere yazmaya kadar verdim..

Nokia 5530 XpressMusic ile Nokia 5800 XpressMuSic arasındaki fark nedirrr?? sadeece şekilmi. ? :S

--------------- Ekleme ---------------

Bildiklerininize paylasırsanız sevınırım :)

Consul9

Consul9

Üye
3g 5530da yok

ciko6189

ciko6189

Üye
5530 da
3g -gps-çift flaş-tv aout- yok :D
2.9" ekran -70mb dahiili hafıza var
ama incelik bakımından milleti ona yönlendiriyor :D

5800
3g -gps-çift flaş-tv out var
3.1" ekran-81mb dahili hafıza var ama
5530 a göre biraz kalın

hoparlör bakmından pek bilgim yok çift mi tekmi bilmiyorum ama 5530 tiz ince 5800 kalın baslı biraz kendi aralarında

sen eğer ön kamera ve tv out kullanmıyorsan 5530 almanı öneririm çünkü ince ve ve ilerde 5800 takoza ayrılabilir :D
5800 hakkını şimdiden yemek istemem şimdi keseye en uygun ve aradıgın her özelliği bulabilceğin bir telfn

ikisinin fiyatıda aynı ne hikmetse :S

cabbar007

cabbar007

Üye
5800 al kardeşim :)

RevoLte

Üye
5800'ı tavsiye ederim

techno_esh

techno_esh

Üye
5800 ı tavsiye ederim çünkü 5530 da 3g yok

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ooo baya 5800 cılar çoğalmış...

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
Zaten 5800 XpressMusic telefonum var :D sıfır aldım.. Sadece kvk da alırken.. gözume caromıstı.. fiyatıda 435 tl di bi size danışıyım dedim. :)

5800 al kardeşim :)

Evet... :) 5800 Xp bayagı tutuldu fiyatının düşmesi yaradı millete... :) 1.130 tl ye almıştım ben. :)

ooo baya 5800 cılar çoğalmış...

benim 5800 da red kardeşim xD saolasın. :)

5800 ı tavsiye ederim çünkü 5530 da 3g yok

saolasın. :)

5800'ı tavsiye ederim

5530 435 tl
5800 526 tl

:)

5530 da
3g -gps-çift flaş-tv aout- yok :D
2.9" ekran -70mb dahiili hafıza var
ama incelik bakımından milleti ona yönlendiriyor :D

5800
3g -gps-çift flaş-tv out var
3.1" ekran-81mb dahili hafıza var ama
5530 a göre biraz kalın

hoparlör bakmından pek bilgim yok çift mi tekmi bilmiyorum ama 5530 tiz ince 5800 kalın baslı biraz kendi aralarında

sen eğer ön kamera ve tv out kullanmıyorsan 5530 almanı öneririm çünkü ince ve ve ilerde 5800 takoza ayrılabilir :D
5800 hakkını şimdiden yemek istemem şimdi keseye en uygun ve aradıgın her özelliği bulabilceğin bir telfn

ikisinin fiyatıda aynı ne hikmetse :S

techno_esh

techno_esh

Üye
Zaten 5800 XpressMusic telefonum var :D sıfır aldım.. Sadece kvk da alırken.. gözume caromıstı.. fiyatıda 435 tl di bi size danışıyım dedim. :)

Evet... :) 5800 Xp bayagı tutuldu fiyatının düşmesi yaradı millete... :) 1.130 tl ye almıştım ben. :)

benim 5800 da red kardeşim xD saolasın. :)

saolasın. :)

5530 435 tl
5800 526 tl

:)

Sende sağol kardeşim

keskin77

Üye
5800 kullandığım en çok özelliği olan ama bütün bu özelliklerini görüntüsü ve kabalığı ile gölgeleyen tedavülden kalkması gecikmiş kötü bir telefon 3 ay önce aldım 15 gün ancak kullandım 2 gün önce zarar ederek sattım 5530 daha iyi 3g ve gps yok ama kibar wifi var kamerası aynı

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Görüntüsünde herhangi bir sorun yoktur...gayet güzel bir telefondur.....

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeşim acıkcası ben pek bi fark göremedim boyutlarda ama. İyi etmemişsin bence. Sattıgına. :)

5800 kullandığım en çok özelliği olan ama bütün bu özelliklerini görüntüsü ve kabalığı ile gölgeleyen tedavülden kalkması gecikmiş kötü bir telefon 3 ay önce aldım 15 gün ancak kullandım 2 gün önce zarar ederek sattım 5530 daha iyi 3g ve gps yok ama kibar wifi var kamerası aynı

etemaxi

Üye
arkadaşlar herkez yanlış biliyor burada yanlış bilinenler yayınlanmasın lütfen 5530 da gps var wifi var falsh olarakta aynı kaklitede 5800 la ayrıca 5530 kesinlikle daha hızlı bi telefon ve şarkılar listesini elinizi hareket ettirerek iphone sistemiyle kullanıyorusunuz 5800 ekran kenarındaki çubuğu kaydırmanız gerekiyor ayrıca telefonun yukarında 2 adet ve aşşağında 2 adet olmak üzere 4 hoparlör çıkışı var ses olarakta yazılımsal olarakta çok iyi youtube kısayolu var ekranda tek tuşla giriliyor dns ayarları yapıldığında :)tek eksiği 3g kamerası oda belli iktlenin ilgisini çekiyor bence gereksiz . ekran parlaklığı çok iyi led teknolojisi var her türlü açıdan aynı görüntüyü veriyor ekranı 5800 dan biraz daha küçük ama daha kaliteli :) işlemci olarakta kullanım olarak da 5800 dan daha hızlı zaten daha yeni ve geliştirilmişbi telefon :) dokunmatikleri arasındaki fark için herhangi bi tekno store da inceleme yapabilirsiniz:) kolay gelsin

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
Senin bu saydıklarının hepsini araştırdım 5800 XpressMusic te daha gelişmişleri var hacı. ayrıca yeni sürümlerde şark listesini el hareketleriylede kullanabiliyorsun.. diger özellikleride daha gelişmiş araştırma yapıyorum derinlemesine 5800 and 5530 ile ilgili...

arkadaşlar herkez yanlış biliyor burada yanlış bilinenler yayınlanmasın lütfen 5530 da gps var wifi var falsh olarakta aynı kaklitede 5800 la ayrıca 5530 kesinlikle daha hızlı bi telefon ve şarkılar listesini elinizi hareket ettirerek iphone sistemiyle kullanıyorusunuz 5800 ekran kenarındaki çubuğu kaydırmanız gerekiyor ayrıca telefonun yukarında 2 adet ve aşşağında 2 adet olmak üzere 4 hoparlör çıkışı var ses olarakta yazılımsal olarakta çok iyi youtube kısayolu var ekranda tek tuşla giriliyor dns ayarları yapıldığında :)tek eksiği 3g kamerası oda belli iktlenin ilgisini çekiyor bence gereksiz . ekran parlaklığı çok iyi led teknolojisi var her türlü açıdan aynı görüntüyü veriyor ekranı 5800 dan biraz daha küçük ama daha kaliteli :) işlemci olarakta kullanım olarak da 5800 dan daha hızlı zaten daha yeni ve geliştirilmişbi telefon :) dokunmatikleri arasındaki fark için herhangi bi tekno store da inceleme yapabilirsiniz:) kolay gelsin

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye

vayy be 5530 daha güzel daha geliştirilmiş ama 5800 dan daha ucuz :ehe

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca kamerasıda 5800 ile aynı degıl arkadaslar bugun kvk basyısınden detaylı bıcımde bılgı aldım 2 mp kamerası var..

turkiminator

turkiminator

Üye
    Konu Sahibi
bu konuya kilit vurun admın modlar... iyice karışıcak cünkü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...