Arkadaşlar bir sorum olcak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir sorum olcak
benim 500W gücünde ses sistemim var ve ben son ses müzik dinlemeyi çok seviyorum basslı müzikleri son ses açıyorum avize sallanıyorr camlar titriyor duvarlar titriyor falan :d:

herneyse ben "arada bir" böyle müzik dinliyorum komşular ve başta annem rahatsız oluyorlar :d: evde yanlız kalınca veriyorum son sesi ov siiit :ehe

ama sonra komşular şikayet ediyolar beni anneme annemde bana kızıyo :angry:

bu durumda ne yapmam lazım :D

kısık dinle demeyin tarzım değil :) o kadar parayı kısık dinlemek için vermedim 500w sisteme :)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Hangi ses sistemini kullanıyon ben evi yıkacam , logitechle :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Görüş

@edit : Bence git görüş komşularınla :D

• Beğen
Tepkiler: Xilence
ALPARS™

ALPARS™

Üye
müstakil eve taşın.Yok taşınmam diyosan odanı 4-5 kat yalıtımla.:ehe
O da olmadı kulaklık tak gitsin.

TheCower

TheCower

Üye
Söyle pamuk tıkasınlar.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Seni Şikayet eden Komşuları Önce Belirle Sonra Tek tek Farklı zamanlarda Suikast düzenle dikkat çekmemek için hepsini farklı bir şekilde ortadan Kaldır

• Beğen
Tepkiler: 'Patron, ebuş..., Xilence ve 1 kişi daha

Burak

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ev bizim 3 katlı :D

en üst kattayız ve bizim evin duvarlarında yalıtım var ancak nasıl oluyosa yinede rahatsız olduklarını dile getiriyolar.

bıktırma derecesinde değil arada bir son ses açıyorum :D

komşularla konuşmayı deneyemem çünkü haklılar yani rahatsız olmak istemiyorlar. ama başka çözümler lazım :D

----------Eklendi @ 14:39:09 ---------- Yazıldı @ 14:37:57 ----------

Seni Şikayet eden Komşuları Önce Belirle Sonra Tek tek Farklı zamanlarda Suikast düzenle dikkat çekmemek için hepsini farklı bir şekilde ortadan Kaldır

:aman2: yok annemden laf dinlemeye razıyım bu konuda :D

Mert

Mert

Üye
Paran bolsa birgünlüğüne komşuları tatile gönder :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Buldum :D Şu şu saatte son ses müzik dinleyeceğim rahatsız olmazsanız sevinirim de onlara. Olurlarsa ben size demiştim dersin.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
o zaman Şöyle bir şeçenek daha var Aldıgın Sistemin aynısından Komşularınada Al onlarda müzik dinlerken böyle bir sistemin kısık sesle dinlenmiyeceğini uygulamalı Anlasınlar sonra Sana hak versinler Beraber Apaçi müziği dinleyip Koparsınız Mutlu Son Bu Nasıl

• Beğen
Tepkiler: Mert

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ailemle ve komşularla daha fazla papaz olmadan kısık sesde dinleyeyim bundan sonra. :D

teşekkürler. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt