arkadaslar bir sorum olacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aliry52

aliry52

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bir sorum olacak
arkadaslar bir sorum olacak bu ben 1 hafta önce 8530 aldım bu telefonda dokunmatiğe tıkladığınızda titreşimle geri bildirim yapmıyor bu sadece benım telefonumdamı var yoksa telefonda bu özellik hiç yokmu

--------------- Ekleme ---------------

ARKADASLAR CVP YAZACAK KİMSE YOKMU lütfen benım için çok önemli bu yoksa telefonumu servise gönderecem

ganster86

Üye
8500 ve 8530 da o özellik yok maalesef.

aliry52

aliry52

Üye
    Konu Sahibi
peki ozaman menüde ayarlar dokunmatik ayarlarında öyle bir bölüm var titreşimle bildirim diye o ne oluyor

dragondurul

dragondurul

Üye
Nasil yok yha arkadaşım yanlış bilgilendirme yapma lütfen
Menu> Ayarlar > Genel> Dokunmatik

aliry52

aliry52

Üye
    Konu Sahibi
o bendede var ama sonuda kadar açtığım halde dokununca geri titreşim yapmıyor

mustapha2105

Üye
titreşim geri nildirim var ancak sadece mesaj yazımında ve tuşlara basıldığında geri bildirim veriyor. diğer uygulamalarda geri dönüş yok. ayarlar-genel-dokun bölümünden yapılabilir.

dragondurul

dragondurul

Üye
Uygulamaya göre çalışıyor mesajlarda dene kesin çalışır

aliry52

aliry52

Üye
    Konu Sahibi
anladım çok tesekkur ederım

--------------- Ekleme ---------------

saolun arkadaslar benı buyukbir dertten kurtardınız yoksa yarın servise gönderecektım

73grkem

73grkem

Üye
Samsung montede dosyaları ileri ittirdiğinde titreşim vardı ama telefonu kurcalarken bozuldu nasıl ayarlayabilirim

ceycey111

ceycey111

Üye
Samsung montede dosyaları ileri ittirdiğinde titreşim vardı ama telefonu kurcalarken bozuldu nasıl ayarlayabilirim

kardeş onu Samsung bu adrese sorarsan yardımcı olurlar burası bada forumu olduğu için cvp veremeyebilirler

Derinprc

Üye
Ya bana da yardim edin :( bende dun samsung galaxy young aldim ana menude titresimle geri bildirim var ama menulere basinca mesaj yazinca falan olmuyor nasl yapabilirim ayarlarda da yok geri bildirim ayarlarinda da yok. Bu benim telefonumda olmayan bir ozellik mii bilmiyorum

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Ya bana da yardim edin :( bende dun samsung galaxy young aldim ana menude titresimle geri bildirim var ama menulere basinca mesaj yazinca falan olmuyor nasl yapabilirim ayarlarda da yok geri bildirim ayarlarinda da yok. Bu benim telefonumda olmayan bir ozellik mii bilmiyorum

Burası bada bölümü :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt