Arkadaşlar Bir önerim Var Bakarmısınız..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bir önerim Var Bakarmısınız..
Arkadaşlar maxicep.com gibi 50.000 üye kitleye ulaşmış bir site içinde bana kalıra hem üyelerin iyi zaman

geçirmesi , hemde biz üyelerin birbirimizi iyi tanımamız acısından ben böyle bir oyun bölümü açılmasını çok

istiyorum ... Bilmiyorum belki sizler istemezsiniz.. ama lütfen bunu bana yorumlarınızla belirtirseniz çok

sevinecem..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yazılı olarak diyorsan oyun bölümü var zaten.. Nasıl bir oyun bölümü önerdiğini daha açık belirtirsen...

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
yani arkadaşımmm (okey,bilardo,bowling,pişti,kızma birader) vs.

yani bu yarz oyunlar bende biliyorum zaten oyun bölümü olduğunu kardeşim..

perfectlover

Üye
Böyle bir düşünce olabilir. Ama bana kalırsa gereksiz olur. Zaten böyle pek çok site var. Ayrıca bu tip uygulamalar site "server"ları açısından olumsuz da olabilir. Yavaşlamalar, siteye ulaşamama durumları vb. pek çok sıkıntı da cabası.

Enginsu

Üye
foruma katılım azalacaktır..

tofy

Üye
şuandaki gidişatımızın gayet iyi olduğu ve olumlu geri dönüşümler aldığımız için, ayrıca sitenin cep programları sitesi olduğu ve bu paylaşımlardan uzaklaşacağını düşünerek bu tarz bir uygulama şuanda düşünmüyoruz

Caine

Caine

Üye
o dedikleri gibi siteyi biraz ağırlaştırırda, mesela maxicep diye bir script yapılıp maxicilere ozel bir oda acılabilir. heralde bu baya zor bir is değildir? orda bot sistemiyle bilgi yarısması ve sohbet odasında sohbetler yapilabilir? yani ben biraz dağınık girdim konuya ama hemfikir olanlar vve benden geniş düşünebilen arkadaşlar heralde vardır. benimki sadece bir görüş

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Oyun bölümünü bilemem fakat 'sohbet odası' bana iyi gelmiyor. Zaten yönetimde böyle bir şeyi düşünmediklerini söylemişti..

ben_daha_yeniyim

Üye
bu kaynak zaten sağlanmıyormu ?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Oyun bölümünden bahsediyorsan, forumda yazılı olarak var. Fakat arkadaş flaşh vb. türü oyun bölümleri yok.. Arkadaşta açılması için yönetime öneri yapıyor..

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Chat Sohbet odası fikrini ortaya atmayınız boşuna olur çünkü o konu defalarca tartışıldı ve olmaz kararı alındı..Bilginize

_BECK_HAM_

Üye
    Konu Sahibi
neyse arkadaşlarrr... boşverin kapatalım konuyu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...