bende labrador retriever var ama biraz tüy döker ama çok fazla büyümüyorlar ve çok akıllı köpektir.çok kolay öğrenirler herşeyi 1 hafta içinde ona top getirmeyi ve pati vermeyi öğrettim.üstelik alıştırırsan kakası veya çişi geldiğinde mıyklamaya havlamaya yada gelip seni paçalarından çekiştirmeye başları yani benimki öyle yapıyo bide sesi boyutuna göre fazla apartmanda yaşıyosan sorun olabilir.bncede çok güzel ama yani biraz şeyy.. cocker olabilir bn aslında tüm cinsleri bilirim eğitim felan ama tuvaleti sorun olmayan biraz daha güzel böle
----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:18:31 ----------
bn zaten biliyorum tüm cinsleri

bana ya karı alın yada köpek alınde köpek alırlar
bende labrador retriever var ama biraz tüy döker ama çok fazla büyümüyorlar ve çok akıllı köpektir.çok kolay öğrenirler herşeyi 1 hafta içinde ona top getirmeyi ve pati vermeyi öğrettim.üstelik alıştırırsan kakası veya çişi geldiğinde mıyklamaya havlamaya yada gelip seni paçalarından çekiştirmeye başları yani benimki öyle yapıyo bide sesi boyutuna göre fazla apartmanda yaşıyosan sorun olabilir.
----------Eklendi @ 18:25:30 ---------- Yazıldı @ 18:22:41 ----------
Anamm bu benim köpeğin tıpatıp aynısı herşeyi farksız sadece benimkinin boynunun altında karnına kadar uzayan beyaz çizgisi var o kadar onun dışında gözlerinden rengine burnuna kulaklarına hatta bıyıklarına kadar tıpatıp aynısı![]()
bende labrador retriever var ama biraz tüy döker ama çok fazla büyümüyorlar ve çok akıllı köpektir.çok kolay öğrenirler herşeyi 1 hafta içinde ona top getirmeyi ve pati vermeyi öğrettim.üstelik alıştırırsan kakası veya çişi geldiğinde mıyklamaya havlamaya yada gelip seni paçalarından çekiştirmeye başları yani benimki öyle yapıyo bide sesi boyutuna göre fazla apartmanda yaşıyosan sorun olabilir.
----------Eklendi @ 18:25:30 ---------- Yazıldı @ 18:22:41 ----------
Anamm bu benim köpeğin tıpatıp aynısı herşeyi farksız sadece benimkinin boynunun altında karnına kadar uzayan beyaz çizgisi var o kadar onun dışında gözlerinden rengine burnuna kulaklarına hatta bıyıklarına kadar tıpatıp aynısı![]()
tabi yavru alıp ben büyütürsem o zaman farklı olabilir.
bu arada en az havlayan köpekler golden değilmiydi ?gerek kalmadı yakında golden retriever alıyorum

yapıyor.