Arkadaşlar bir köpek için anne baba nasıl ikna edilir yardım :please:

Sponsorlu Bağlantılar

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
evt ben ondan almak istiyom offfffff :ağlarım:

Revengeful

Emekli Yönetici
beni karşılıksız sevecek bir arkadaşa ihtiyacım var de :D

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
zaten dedim onu önceden denedim olmadı

----------Eklendi @ 17:46:29 ---------- Yazıldı @ 17:09:08 ----------

arkadaşlar babam bayağa bi bağırdı bana şartlara bakın köpek almak için şartlar biraz kiloluyum o yüzden :

1-55 kiloya düşcem.
2-3 saat ders çalışma
3-köpeğin herşeyini ben yapıcam ve bunun gibi şeyler offff ben napıcam yaaa

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bak benim annemde hiç hiç sevmiyodu köpek tüy döker falan diyodu ama aldık 1 hafta içinde oda çok sevmeye başladı ama benim babamda köpek istiyodu o konuda sıkıntım yoktu.herşey babada başlıyo baban ikna olursa annende olur bu olay bana köpek ve s5230w alınmasına benziyo.

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
bak bizim evde sadece ablam korkar oda karışmaz annem tüy felan diye şey yapmaz bnm bakıcaz bi kilo veriyim

.BlueTR

.BlueTR

Üye
kaç kilosun ki??

----------Eklendi @ 18:08:03 ---------- Yazıldı @ 18:07:36 ----------

yani şunu anlamadım kilonun ne önemi varki.bende 46 kiloyum.ama 46 göstermiyom o ayrı :D

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
ya orası önemli deil galiba alıcam evde bakıcam tuvalet çok önemli ve küçük bişey düşünüyom ne alıyım?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
yorkshire terrier'e ne dersin belki biraz sosyeteköpeği gibi ama emin ol çok sevimliler.

----------Eklendi @ 18:18:25 ---------- Yazıldı @ 18:16:53 ----------

Satılık Yorkshire Terrier – Yorkshire Terrier Fiyatları:
Yorkshire Terrier fiyatları 500-1000 tl arasında değişmektedir. Ama satılık bir köpek almak yerine hayvan barınaklarından ücretsiz bir Yorkshire Terrier sahibi olabilirsiniz.
Yorkshire Terrier Resimleri – Yorkshire Terrier Yavruları:

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
bncede çok güzel ama yani biraz şeyy.. cocker olabilir bn aslında tüm cinsleri bilirim eğitim felan ama tuvaleti sorun olmayan biraz daha güzel böle

----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:18:31 ----------

bn zaten biliyorum tüm cinsleri

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bncede çok güzel ama yani biraz şeyy.. cocker olabilir bn aslında tüm cinsleri bilirim eğitim felan ama tuvaleti sorun olmayan biraz daha güzel böle

----------Eklendi @ 18:18:52 ---------- Yazıldı @ 18:18:31 ----------

bn zaten biliyorum tüm cinsleri
bende labrador retriever var ama biraz tüy döker ama çok fazla büyümüyorlar ve çok akıllı köpektir.çok kolay öğrenirler herşeyi 1 hafta içinde ona top getirmeyi ve pati vermeyi öğrettim.üstelik alıştırırsan kakası veya çişi geldiğinde mıyklamaya havlamaya yada gelip seni paçalarından çekiştirmeye başları yani benimki öyle yapıyo bide sesi boyutuna göre fazla apartmanda yaşıyosan sorun olabilir.

----------Eklendi @ 18:25:30 ---------- Yazıldı @ 18:22:41 ----------

Anamm bu benim köpeğin tıpatıp aynısı herşeyi farksız sadece benimkinin boynunun altında karnına kadar uzayan beyaz çizgisi var o kadar onun dışında gözlerinden rengine burnuna kulaklarına hatta bıyıklarına kadar tıpatıp aynısı :s

nalcam22

nalcam22

Üye
bana ya karı alın yada köpek alınde köpek alırlar

• Beğen
Tepkiler: ebuş...
karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
bana ya karı alın yada köpek alınde köpek alırlar

bnce adam gibi şeyler söyle bura düzgün bir forum

----------Eklendi @ 10:04:59 ---------- Yazıldı @ 10:02:24 ----------

bende labrador retriever var ama biraz tüy döker ama çok fazla büyümüyorlar ve çok akıllı köpektir.çok kolay öğrenirler herşeyi 1 hafta içinde ona top getirmeyi ve pati vermeyi öğrettim.üstelik alıştırırsan kakası veya çişi geldiğinde mıyklamaya havlamaya yada gelip seni paçalarından çekiştirmeye başları yani benimki öyle yapıyo bide sesi boyutuna göre fazla apartmanda yaşıyosan sorun olabilir.

Anamm bu benim köpeğin tıpatıp aynısı herşeyi farksız sadece benimkinin boynunun altında karnına kadar uzayan beyaz çizgisi var o kadar onun dışında gözlerinden rengine burnuna kulaklarına hatta bıyıklarına kadar tıpatıp aynısı :s

güzel aslında ama ağızı biraz değişik bu cinsin haklısın bi ara baktım ve çok tüy döktüler biri bi süreliğine bırakmıştı başka ev için ama bn biraz tüysüz cocker istiyom ona bi baksan

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
cevap yok mu

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Köpekler depremi his ettiklerni söyle, köpek olursa eve hırsız gelmeyeceginide anlata bilirsin

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
gerek kalmadı yakında golden retriever alıyorum

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye

bu fazla büyümemiş halimi ? bence büyük ya yavru hallerini seviyorum ama büyüklerine soğuk bakıyorum nedense :ehe tabi yavru alıp ben büyütürsem o zaman farklı olabilir. :hmmm bu arada en az havlayan köpekler golden değilmiydi ?

----------Eklendi @ 01:13:25 ---------- Yazıldı @ 01:12:45 ----------

gerek kalmadı yakında golden retriever alıyorum

hayırlı olsun. nasıl ikna ettin :ehe

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Almama sebeplerini söylersen belki birşeyler Söyleyebiliriz
Bugüne kadar Kırması orjinali,sokak köpeği vs 13 tane köpek bakdım :D

Bu arada başlık dikkatimi çekti Çok ilgi çekici :ehe

muzaffer78

Üye
Haklısın dostum bende istiyorum köpek. (Alırsam; Saf Kangal, Alman ve ya Sibirya kurdu))
Ama almıyorlar.Babam tmm diyor ama annem :hih: yapıyor.
Arkadaşalrımın hepsinde var herkes birbirine hava atıyor yok benimki şöyle benimki böyle diye.
Bense bakıyorum onlara öyle. Herkes yanında gezdiriyor bense tek geziyorum.
Bana acil bi köpek lazım. Eksik kalıyorum.
Hem tuvalet eğitimide var, çok iyi bir köpek vede çok tatlı (şeker artık ne dersen)

karanlks

karanlks

Üye
    Konu Sahibi
köpek yok kuş aldılar :D

• Beğen
Tepkiler: Kaan Tokgil