Arkadaşlar bir forum sitesi açmak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bir forum sitesi açmak istiyorum
Neler gereklidir?Bana yardımcı olursanız sevinirim? Siteyi bir profesyonele mı yaptırmalıyım yoksa hazır paket mı kullanmaliyim? 7/24 kontrol eden biri mi olur bu sitede? Ne kadar para gerekli ve ne kadar kazanç sağlanıyor. Bilenler cevplasin lütfen.

Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Ben buraya Türkiye'nin en büyük formu diye geldim ama siz cevaplayamiyoniz. BAna başka bir forum önerebilir misiniz .

Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Sizlere soruyom ben burasini yeni öğrendim . Daha iyi bir forum önerebilirseniz sevinirm. Cevaplayan yok lütfen cevaplayın

Cadillac34

Üye
Sorun nedir? Önce bir sorunu söyle bakalım?

Cadillac34

Üye
Bir sürü ücretsiz forum açma siteleri var. Bunlar başlıca PhpBB, MyBB ve VBulletin. Google amcaya yaz ücretsiz forum açma diye karşına çıkar hepsi.

• Beğen
Tepkiler: Karacaahmet1993 ve Enginmurat
Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Sorun nedir? Önce bir sorunu söyle bakalım?
Soru şu kardesim. Technopatta mesela bu kadar üye yok ama daha hızlı cevap veriliyor neden acaba. Bu formun yöneticisi ile görüşmek isterim ona daha iyi forum nasıl olur fikirlerdd bulunmak isterim..

Cadillac34

Üye
Arkadaşım ne forumu arıyorsun? Cevaplanmayan konun mu var? Şikayetin varsa @Buğra yöneticimize şikayetini iletebilirsin.

Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Bir sürü ücretsiz forum açma siteleri var. Bunlar başlıca PhpBB, MyBB ve VBulletin. Google amcaya yaz ücretsiz forum açma diye karşına çıkar hepsi.
Ne farkalri olur onu anlamadım ben.

Cadillac34

Üye
Soru şu kardesim. Technopatta mesela bu kadar üye yok ama daha hızlı cevap veriliyor neden acaba. Bu formun yöneticisi ile görüşmek isterim ona daha iyi forum nasıl olur fikirlerdd bulunmak isterim..
Şu an @Buğra yöneticimiz çevrimiçi, mesajını ona iletebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: Enginmurat

Cadillac34

Üye
Üçü de farklı forumlar ama üçü de PHP tabanlıdır.

Buğra

Buğra

Admin
Kendisine gerekli yönlendirmeyi yaptım keyifli forumlar.

• Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: fatihmenteş, Cadillac34 ve Enginmurat
Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Evet size sesleniyorum beni duymazdan geldiğiniz Yeter artık.blackberry telefonu değer verin artık .böyle bir telefon yok bu dünyada harika özellikleri var hepiniz ondan alacaksınız .evet en iyi telefonu en iyi telefon böyle bir telefon varmış. şimdiye kadar neden öğrenmediysem çok iyi bir telefon hepiniz ondan alın hepiniz hepiniz hepiniz

Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Bana cevap verin artik. En iyi telefon hangisi diye. Hepiniz BlackBerry alacaksınız. En iyi telefon o. Size söyledim analdınız mı? Bana açıklama yapmak zorunda değilsiniz. Ben söyledim size hangi telefon iyi diye.

Enginmurat

Enginmurat

Üye
    Konu Sahibi
Evet size diyiom bu forumda gece bekçisi olmasi düşünuyorum. Sorularım cevap veren yok.

arslan3332

arslan3332

Üye
Açması uzun sürer mi? Bu site kaç seneden beri var ben yeni kesfettim
Öncelikle şunu cevaplayarak başlayayım burada veya başka forumda konu açtığınızda öyle 5 dakika da hemen cevap gelmez ayrıca kimsenin cevap verme gibi bir zorunluluğu da yoktur rica ederek teşekkür ederek insanlarla diyaloğa girin.Diğer soruna gelirsek bu forum sitesine ben çocukken üye olmuştum ilk hesabımı kaybetmiştim daha sonra bu hesabı mı açmıştım şuan yaşım 30 yani sen yeni gördüğüne göre ya yaşın çok küçük yada teknoloji ile yeni tanıştın ve iki seçenek de bütün sorularına yanıt oluyor yani daha basit cevap vermek gerekirse ücret karşılığında profesyonel kişilerden yardım alarak forum sitesi açabilirsin.Umarım bütün sorularına yanıt alabilmişsindir.

• Beğen
Tepkiler: Enginmurat

Üst Alt