arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartı fanı dönmüyor :S

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilgisayarımın ekran kartı fanı dönmüyor :S
arkadaşlar 2 gün önce hiç bişey yoktu sonra ekranın yarısı beyaz oldu bende kasanın içini açtım ekran kartındandır dedim ve ekran kartının fanının dönmedigini farkettim bilgisayarı başta açınca dönmüyo sonraya dogru yavaş yavaş dönüyo ve ekranın yarısı beyaz şu anda yardım edin nolur :ağlarım:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gökhancım ekran kartını sök, bir fırça yardımıyla güzelce temizle.Fan kablosunu da sök ve tekrar yerine tak.Ekran kartının uçlarını silgi ile sil ve toz filan varsa tozlardan arındır.Anakart üzerindeki girişinede bak, içine üfle belki orda da toz vardır.Sonra ekran kartını yerine tak, aynı sorunu verirse mecbur servisine gönder.

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
eski olabilirmi ekran kartı?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gökhancım ekran kartını sök, bir fırça yardımıyla güzelce temizle.Fan kablosunu da sök ve tekrar yerine tak.Ekran kartının uçlarını silgi ile sil ve toz filan varsa tozlardan arındır.Anakart üzerindeki girişinede bak, içine üfle belki orda da toz vardır.Sonra ekran kartını yerine tak, aynı sorunu verirse mecbur servisine gönder.
abi olmadı yaw hava tuttum içine sildim fanı söktüm temizledim anakarta hava tuttum yine ekranın yarısı beyaz ve fan bilgisayar açıldıgında dönmüyor bilgisayar da hoşgeldiniz yazısı oldugu zaman yavaş yavaş dönüyor :ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

öff çok sinir bozucu bi durum yaw ekranın yarısı beyaz oldu :@ şimdi işin yoksa bilgisayarcıya para bayıl format attım yine düzelmedi :@

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Gökhancım uyumlu bir ekran kartı bulup dene, eğer çalışırsa ekran kartını servise ver.Bide emin olmak için farklı bir monitör dener misin?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Gökhancım uyumlu bir ekran kartı bulup dene, eğer çalışırsa ekran kartını servise ver.Bide emin olmak için farklı bir monitör dener misin?
tamam abi akşam başka ekranda deneyecem bilgisayar normal açılıyo ama ekranın yarısı beyaz sinir oldum :(:off::vur

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ekran kartın yanmışa benziyor.Kartın fanını sök. En ince ayrıntısına kadar ve yalnızca merkez noktasına bir damla makıne yagı damlat. Ama sakın fanın kanatlarına degdırme toz alır. Sonra fanı uflemeyı dene. Üflediğinde dönecek kadar akıyorsa fanı,sorun yok demektır

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartın yanmışa benziyor.Kartın fanını sök. En ince ayrıntısına kadar ve yalnızca merkez noktasına bir damla makıne yagı damlat. Ama sakın fanın kanatlarına degdırme toz alır. Sonra fanı uflemeyı dene. Üflediğinde dönecek kadar akıyorsa fanı,sorun yok demektır
ya ama ekran kartını söktüm bilgisayarın kendi ekran kartı varmış ona taktım sorun yine devam ediyo ekranın yarısı yine beyaz 2 gün önce gitti ekran bidaha gelmedi :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorun monitördeymiş yeni monitör alacaz mecvur başka monitörde denedim çalıştı ekranda beyazlıkta yok ekranlar 250 den başlıyo biraz zorlanacam ama mecvur alacam :hmmm

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Ekran kartı sağlammış en azından. Flat ekran düşünürsen daha ucuza bulabilirsin:) Hayırlı olsun

Üst Alt