mini sd takıyorum olmuyo mmc takıyorum yine olmuyo sd / mini /mmc /rs /plus mobile destekliyoTaktığınız hafıza kartının türü nedir? Ayrıca kart okuyucunuzun okuyabildiği kart türleri nelerdir?
Bunlar önemli. Ayrıca kart okuyucunun sürücüsü(driver) yüklü değilse okumaz. Laptoplarda bu çok sorun oluyor. Benim bilgisayarımda da kart okuyucu var. Bir kere kart okuduğunu görmedim.![]()
mini sd içeri giriyo sorun yok aparata gerek yokMini SD okuyamaz zaten. Büyütme aparatı gerek onun için. MMC kartlar da okuyamama sorunu oluyor. Büyük SD kartları da okumuyorsa sürücüsü yüklü değil demektir.
abi denedim kardeşimin bilgisayarında onda çalıştı mini sd micro sd mmc hepsi çalıştı bi bende çalışmadıAynı kartı farklı bir PC de , farklı bir kartı senin PC de deneyip belirtirsen daha iyi anlaşılır...
lan ordan burdan uydurmayın olmuyorsa bilgisayarım sağ tık ozellikler donanım aygıt yöneticisi sarı ünlem olanlara sağ tık yapın
sürücüyü güncelle deyin sorunlu olanlar düzelir bu arada kart okuyucunun simgesi bilgisayarımda disk gibi görünmez takıncı kart okuyucunun simgesi ortaya çıkar laf etmeden once düşünün
konunun açılış tarihine baktın mı şimdi konuşuyosun ?
tarih olmuş