arkadaşlar bilgisayarımda bulunan card okuyucu hafıza kartını okumuyo

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bilgisayarımda bulunan card okuyucu hafıza kartını okumuyo
arkadaşlar benim bilgisayarda hp pavilionda card okuyucu var ama hafıza kartlarını okumuyo biliyosanız yardım edebilirmisiniz yardım edenlere teşekkürler :bigstar:

Lacrymosa

Üye
Taktığınız hafıza kartının türü nedir? Ayrıca kart okuyucunuzun okuyabildiği kart türleri nelerdir?

Bunlar önemli. Ayrıca kart okuyucunun sürücüsü(driver) yüklü değilse okumaz. Laptoplarda bu çok sorun oluyor. Benim bilgisayarımda da kart okuyucu var. Bir kere kart okuduğunu görmedim. :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Taktığınız hafıza kartının türü nedir? Ayrıca kart okuyucunuzun okuyabildiği kart türleri nelerdir?

Bunlar önemli. Ayrıca kart okuyucunun sürücüsü(driver) yüklü değilse okumaz. Laptoplarda bu çok sorun oluyor. Benim bilgisayarımda da kart okuyucu var. Bir kere kart okuduğunu görmedim. :)
mini sd takıyorum olmuyo mmc takıyorum yine olmuyo sd / mini /mmc /rs /plus mobile destekliyo

Lacrymosa

Üye
Mini SD okuyamaz zaten. Büyütme aparatı gerek onun için. MMC kartlar da okuyamama sorunu oluyor. Büyük SD kartları da okumuyorsa sürücüsü yüklü değil demektir.

destroy116

destroy116

Üye
driver silip tekrar kurun düzelebilir.
desteklediği kartlara bak birde

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Mini SD okuyamaz zaten. Büyütme aparatı gerek onun için. MMC kartlar da okuyamama sorunu oluyor. Büyük SD kartları da okumuyorsa sürücüsü yüklü değil demektir.
mini sd içeri giriyo sorun yok aparata gerek yok

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Aynı kartı farklı bir PC de , farklı bir kartı senin PC de deneyip belirtirsen daha iyi anlaşılır...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Aynı kartı farklı bir PC de , farklı bir kartı senin PC de deneyip belirtirsen daha iyi anlaşılır...
abi denedim kardeşimin bilgisayarında onda çalıştı mini sd micro sd mmc hepsi çalıştı bi bende çalışmadı

Perfect!

Üye
kart okuyucu + usb li bi tane bendede var usb çalışıyor ancak pc açıkken kartı takınca okumuyor
Bende kartı takıp pc yi tekrar başlatıyorm oluyor
Bi bunu dene kartı tak pcyi çalıştır
Güzel bi çare deilsede kart okuyucunn çalışıp çalışmadığını görürsün böyle genelde anakarta bağlanan okuyucularda driver otomatik yüklenir xp de

hfaa

Üye
lan ordan burdan uydurmayın olmuyorsa bilgisayarım sağ tık ozellikler donanım aygıt yöneticisi sarı ünlem olanlara sağ tık yapın
sürücüyü güncelle deyin sorunlu olanlar düzelir bu arada kart okuyucunun simgesi bilgisayarımda disk gibi görünmez takıncı kart okuyucunun simgesi ortaya çıkar laf etmeden once düşünün

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
lan ordan burdan uydurmayın olmuyorsa bilgisayarım sağ tık ozellikler donanım aygıt yöneticisi sarı ünlem olanlara sağ tık yapın
sürücüyü güncelle deyin sorunlu olanlar düzelir bu arada kart okuyucunun simgesi bilgisayarımda disk gibi görünmez takıncı kart okuyucunun simgesi ortaya çıkar laf etmeden once düşünün

konunun açılış tarihine baktın mı şimdi konuşuyosun ?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yani adamlar anlamıyorki bunu
ben bi konuya cevap yazacagım zaman yazdıgım yazıya cevap beklerim
konu eskimiş tarih olmş adamlar cevap yazıyor

rıdo247

Üye
arkadaşlar bu sorun benim bilgisayarımda da var bana yardımcı olabilirmisiniz (hp pavilion g6 1025st)

korkusuz058

Üye
baştan format at oda olmazsa anakar üzerindeki usp yerini değiştir oda olmazsa başka bilgisayarda dene oda olmazsa kaldır at ugraştıgına deymez

Üst Alt