Arkadaşlar Bilge Adama yazılcamda tavsiyelerinizi bekliyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bilge Adama yazılcamda tavsiyelerinizi bekliyorum..
Selam arkadaşlar

Bu cumartesi Bilge Adam egitim kurslarına gidicem konuşmaya sizce nasıl bir yer? gidenler görenler egitimleri nasıl ? ben çok iyi şeyler duydum ama sizdende duymak istiyorum


fiyatı ne kadar? gibi bilgi verirseniz sevinirim...Yazılmak istedigim Kurs Autocad kursu onun egitimini alıcamda bakalım:)
 


belthazor

Üye
Ben yazılım eğitimi almıştım 2 sene önce. Hem eğitmenleri çok kaliteli hemde herkes işini iyi yapıyor. Ben bi sorum olduğunda hala giderim, hala ilgileniyolar. Başka kimse vermez bu hizmeti. ben tavsiye ederim ama sen bilirsin hati kolay gele...
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Gitmedim, tam bilgim yok. Ama gidenlerin iyi işler yaptıklarını biliyorum. Eğer değerlendirir ve çevreni de o yönde genişletirsen iyi yerlere gelme ihtimalin yüksek Oğuz. Senin aklında hangi eğitim var, bilmiyorum ama veritabanı ve tasarım-grafikerlik önerebilirim sana.

Fiyatları da çok kabarık diye işittim, 4 - 5 bin lira civarında.. Tabii alanına göre değişiyor fiyat.
 

nusaburek

Üye
benim bi arkadaşım da bilge adama gitmişti. sordum nasıl diye. iyi fena diil diyodu. dikkate alınabilir..
 

bartenderTan

Üye
Ben de bilgeadam da yazılım eğitimi aldım ve özellikle bu konuya bu kadar ilgisizken, bilgeadama gittikten sonra profesyonel çalışmalara imza atmamı sağladığı için de herkese öneririm.
 

kral20031

Üye
03.01.2010 tarihi itibari ile bilge adam kariyer eğitim kartı aldım.fiyatı 7290 lira peşin olarak tabii ama güzel yanı 2 27 ay boyunca her alanda sınırsız eğitim alma hakkım var orta seviyede bir bilgisayar kullanıcısı olarak ilk başta sistem ve ağ uzmanlığı eğitimini alıcam benmle devre olan arkadaşlar varsa tanışalım bu arada kurs 22 mart 2010 da başlıyomuş.
 

codebehind

Üye
Bence bu tarz uzmanlık gerektiren alanlarda verdiğin parayı düşünme.Kazanacaklarının yanında bence buna deger ayrıca piyasaya göre de gayet uygun.bilgeadam kesinlikle alanında bir numara bence gözün arkada kalmasın.sen sadece odaklan ve gerçekten çok iyi çalış.bu da şart tabii...
 

dabbeturk

Üye
Bilgeadamdanın kariyer eğitim kartı hakkında sormak istiyorum 2 sene boyunca tüm eğitimlerine katılabiliyormusunuz?Bu eğitimleri aynı anda(haftaiçi aksam ingilizce,haftasonu web tasarım) alabiliyormusunuz?Bu konuda bilgisi veririseniz sevinirim.
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu 2008 konusu.Arkadaş gitmiştir bile:)
:locked:
 

Benzer Konular



Üst Alt