Arkadaşlar Bi Yardım Saatle Ilgili 3230

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dustqm

dustqm

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bi Yardım Saatle Ilgili 3230
telefonumun sim kartını değiştirdiğimde bana saat ve tarihi soruyo onceden yapmıodu şimdi nie yapıo 3230 tel modeli yardım

ABC

ABC

Üye
bende 6260 kullanırken bazen soruyodu bazen sormuyodu . bir problem değil yani.takma kafanı o kadar yapabileceğin bir şey yok sanırım

msw

msw

Üye
normalde yapmaması gerekiyor...garantiliyse servise götür

ouSahin

ouSahin

Üye
ya saat ve tarih yazmak o kadar mı zor boşver takma kafaya olur böle şeyler

madhead

madhead

Üye
dert ettiğim şeye bak..benimki sim değiştiğimde saat tarih sormasa acaba hastalandımı,iyimi,bi sorunumu var telefonumun diye şüpheye düşüyorum..

aTTra

Üye
<div class='quotetop'>(dustqm &#064; Jan 9 2006, 08&#58;21 PM) [post=249429]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telefonumun sim kartını değiştirdiğimde bana saat ve tarihi soruyo onceden yapmıodu şimdi nie yapıo 3230 tel modeli yardım
[/b][/quote]

Benim bildiğim hep sorar.

Aslında o kadarda mühim bir şey değil, giriver saat le tarihi ne olacak?

boka

Üye
şarjı çıkarınca bir kerelik olması normal.Ama sürekli soruyorsa telefon hapı yutmuş olabilir.

dustqm

dustqm

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(boka &#064; Jan 10 2006, 12&#58;00 PM) [post=249667]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
şarjı çıkarınca bir kerelik olması normal.Ama sürekli soruyorsa telefon hapı yutmuş olabilir.
[/b][/quote]

yaw dakkada bir hat değiştirince zor oluyo onceden yapmıyodu ondan soruyom

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
eger bataryayı cıkardıgında hattini 5 sn. de degistirebilirsen saat gitmez.... biraz komik geliyoo ama ben yapabiliyorum... eski tlf.umdada yapardı..... ben sorunu oyle cozdum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt