arkadaşlar bi yardım edin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi yardım edin lütfen
Ben lise 3 te iken dersanenin pikniğinde bi kızla tanıştım kız beni tanıyomuş ben tanımıyordum neyse arkadaş ortamından kızla konuştum falan ardından akşam facebook tan arkadaşlık isteği gelmiş bi baktım o kız neyse zaman içerisinde konuşmaya başladık facebook üzerinden ama konuşmalarımız kardeşimli idi vaziyet böyle olunca bende aynı şekilde konuşmaya başladım ama ben kızdan çok hoşlanıyorum sınıftaki erkeklerden bile kıskanıyorum bi gün konuşurken telefon numaramı istedi işte yanlış anlama falan dedi neyse telefondan konuşmaya devam ettik zaman içerisinde tartışmalarımız oldu bi kaç kez konuşmamaya başladık ardından barıştık ve böylelikle yaşadığı sorunları falan anlatmaya başladı bende elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım ve benim doğum günümü de pastayla kutladı hediye de aldı şimdilerde ise beni umursamıyor konuşmuyor gibi davranıyor ve buna çok canım sıkılıyor ve aksi gibi de lys de yaklaşıyor ne yapacağımı bilmiyorum sizce kıza nasıl davranmalıyım bu durum canımı öyle sıkıyor ki ders bile çalışasım gelmiyo lütfen yardım edin nolur

kardeşim bi şekilde aklını derslerine ver.sınavlarını falan atlat daha sonra kıza söylersin sevdiğini o da seviyorsa amenna yok sevmiyorsa en azından elinde kazanmış olduğun bi sınav olur.ama arayı da sıcak tutmaya çalış.bu şekilde yapmaz gider kızla konuşursan ve reddederse hem kızı hem de sınavı kaybedersin.bir de o kızı vazgeçilmez kılma.çünkü her sevgiden vazgeçilebilir.belki unutulamaz ama kesinlikle vazgecilebılir.sen derslerine yoğunlaş bir şekilde.

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
şuanda inanılmaz canım sıkılıyor bu duruma birden bire bana soğuk davranması canımı sıkıyor ve bu kız benim ilk aşkım çünkü herkes bi kıza ilgi duyar ama hoşlanmaz buda var benim ilk kez bana böyle değer veren biri oldu ve onunlayken çok mutluyum aradığım kız bu diyorum oturmasıyla kalkmasıyla her davranışıyla beni hayran bırakıyor doğru haklısın derslere yoğunlaşmalıyım çünkü 6 hafta kaldı o vakit birden geçer

oda lys ye gırecek degıl mı ?

2 ıhtımal var.
Kız senden uzaklasıp lys calısmak ıstıyordur. senı kankası olarak goruyordur.

Dıyerı ıse
kız daha ne yapsın
baktıkı senden bı hareket yok senın onu kankan olarak gordugunu dusunmustur. O senı sevıyorsa sende kendını kankan gıbı gosterdıysen bu ona acı cektırır tabıkı senden uzaklaşması normal...

Ya geç kalınmış bir aşkın eşigindesin yada cok yakın bır arkadaşını kaybetmek uzeresın ama sen kızı sevıyorsun bu kanka durumu seni cok uzer...

Arayı sıcak tut. Sınava gıreceksenız 2 nızde beraber calısın.
Kızı kafandan cıkarıp lys calısman lazım ama senden uzaklasmasına ızın vermeden yapacaksın.

Cok karısık oldu demi

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
evet oda gircek en baştan kardeşimli konuşuyodu son zamanlarda normal bi konuşma içerisindeyiz bana karşı ne düşündüğünü bi bilsem zaten bu durum yeterince üzüyor ama ne yapıyım bi yönden de mecburum en büyük korkumda yarın dersane biter de bidaha konuşamazsak işte o zaman biterim

o zman napıyorsun.
gidiyorsun kızın yakın arkadaşlarından biriyle muhabbet kuruyorsun..
derdini anlatıyorsun ama konuştugun kişi aranızı bozacak cinsten biri olmasın. seninde kızında çok yakın arkadaşı olması çok iyi olur.

bu konuştugun kişi gidip kızın agzını arıyacak.
mesela...

adı ne bilmiyorumda
kızzz sen bu neverex le çok iyi anlaşıyosun felan aranızda bişeymi var ?
""üff kız muhabbetlerine sokma beni""

neyse işte gitsin ögrensin sana haberi uçursun yoksa çoooook fena....
2 nizde seviyorsanız yazık olur.

haa eğer seni sevmiyor felansa zaten kızı kaybedeceksin gibi görünüyor.
otur LYS ye çalış sınavdan sonra bir şansını dene derim
sınavdan önce yaparsan hem sınavı batırırsın hemde aranızdaki ilişkiyi...

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol ya deniyecem bunu olmazsa bugün mesaj atarım bu soğuk davranışının sebebini muhtemelen öğrenirim de hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum

çok sağol ya deniyecem bunu olmazsa bugün mesaj atarım bu soğuk davranışının sebebini muhtemelen öğrenirim de hayatımda ilk kez böyle bişey yaşıyorum
sen sorma eğer seni seviyorsa iyice kanka görüntüsü vermiş olursun.
zaten bişi söylemez yalan söyler veya yok bişey diyip geçiştirir

Abi her zaman derim arkadaş ayağı neyse tamam çoğumuzun başından geçiyorda bu arkadaşlıktan ilerleyen birliktelikler ama sizde zamanını bulmuşsunuz be önemli sınava bu kadar zaman kala , kızın ağzını arayıp işe öyle devam etmen lazım dikkat et duvara çarpma yavaş dön yoksa herşeyi anlar

Tepkiler: L-LumieRe

Neverex

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolun arkadaşlar

---------- Eklendi @ 19:41:15 ---------- Yazıldı @ 19:30:19 ----------

farklı bir fikri olan arkadaşlar varsa yazın lütfen özellikle bayan arkadaşlar sizin fikirlerinizi de bekliyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzerine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...